«Ναι σε Β' Εθνική με δύο ομίλους»

Οι όροι που θέτει ο Διαγόρας για μια δεύτερη κατηγορία δύο ομάδων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Διαγόρας, Μαίο Καμπουράκης, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα Αθλητική Ροδιακή και υποστήριξε πως η ομάδα του είναι σύμφωνη στην κατάργηση της Football League, στη δημιουργία μιας δεύτερης κατηγορίας δύο ομίλων, Βορρά - Νότου, αλλά με προϋποθέσεις. Ανέφερε:

«Ο Διαγόρας δεν θα ήταν αντίθετος στη δημιουργία μιας Β' Εθνικής με δυο ομίλους. Αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν θα ήταν πρόβλημα για τον Διαγόρα, φτάνει να γίνει μια δομημένη πρόταση που να μπορεί να δώσει και μια ανάσα στις ομάδες.

Αυτό είναι που λέει ο Διαγόρας. Σε μια προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που έγινε μεταξύ των ομάδων της Football League είχα καταθέσει μια πρόταση. Είχα πει πως θα μπορούσε το κράτος και να ελαφρύνει λίγο τις ομάδες. Να καλύψει για παράδειγμα το ΙΚΑ που είναι ένα μεγάλο κονδύλι. Ή την ιδιωτική ασφάλιση των ΠΑΕ. Θα ήταν μια πολύ μεγάλη βοήθεια.

Και τα δυο αυτά έξοδα είναι κάποια αξιοσέβαστα ποσά αρκετών χιλιάδων. Η πρόταση αυτή βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες της Football League και μάλιστα είχε συζητηθεί στην τηλεδιάσκεψη που έγινε αργότερα με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Αν γινόταν αυτό, θα μας έδινε πολύ μεγάλη ανάσα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Διαγόρας θα ήταν σύμφωνος να γίνει μια Β' Εθνική σε δυο ομίλους. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αλλά αν είναι να γίνει μια αναδιάρθρωση χωρίς τα κίνητρα και από την Ελληνική Πολιτεία, δεν νομίζω ότι θα ήταν κάτι βιώσιμο για την Ελλάδα. Αντιλαμβανόμαστε ότι το ιδανικό μοντέλο είναι δυο επαγγελματικές κατηγορίες, όμως πρέπει να στηριχθεί και από την πολιτεία».

Last modified onΚυριακή, 10 Μάιος 2020 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep