Logo
Print this page

Μεγάλη νίκη στο Βόλο ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη, σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας αποδοκιμάστηκαν στο τέλος του αγώνα.

Στο πρώτο 15λεπτο ο Διαγόρας είχε δύο ευκαιρίες με τους Μπουρλάκη και Μπαρμπαρούση να βλέπουν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν λίγο άουτ. Νέα ευκαιρία για τους Ροδίτες στο 20', με τον Γιδόπουλο να σώζει την εστία του σε σουτ του Πατσαρούχα. Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε μέχρι το τέλος. Στο 35' ο Γιδόπουλος είπε «όχι» στον Κασνέτσι, ενώ στο 41' σουτ του Πατσαρούχα πέρασε λίγο άουτ. Στο 45', όμως, έγινε το 0-1 με εκπληκτικό σουτ του Μπουρλάκη.

Στην επανάληψη, οι Ροδίτες κράτησαν μακριά από την εστία τους τούς γηπεδούχους, με εξαίρεση τη φάση του Τσίτα στο 62', όταν η κεφαλιά του επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε άου, ενώ στο 87' λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, όταν ο Κασνέτσι ανάγκασε σε σωτήρια απόκρουση τον Γιδόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ηλίας Σολάκης): Γιδόπουλος, Γραικός (53' Μητρόπουλος), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (64' Κόλα).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (80' Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας (90' Aγιώτης), Γούλας (66' Μανωλάκης).

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2020 17:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr