Logo
Print this page

Στο... κόλπο ο Διαγόρας!

Σημαντική νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, πέτυχε ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική της Football League.

Oι Ροδίτες έφτασαν στους 35 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Ιωνικό και τον ΟΦΙ, ενώ το Αιγάλεω θα παίξει την κατηγορία στις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές, αφού παρέμεινε στους 24 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιώργος Μπαρμαρούσης στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από κόρνερ... του Αιγάλεω! Οι γηπεδούχοι απομάκρυναν τη μπάλα με τον Κασνέτσι να τροφοδοτεί τον Μπουρλάκη, εκείνος με τη σειρά του έδωσε στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος πλάσαρε τον Σικαλιά για το 1-0.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Κασνέτσι, Πινιώτης, Γεωργίου (90’ Αυγενικού), Μπουρλάκης (82′ Γλυνός), Πατσαρούχας, Μπαρμπαρούσης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (55΄Τσιλιγκίρης), Μαχαίρας, Φαρινόλα, Καλλέργης (82′ Μαρκολίνο), Καπός.

Last modified onΣάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 18:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr