Logo
Print this page

"Στοπ" του Διαγόρα στον Ιωνικό!

Μεγάλη νίκη, με σκορ 1-0, πέτυχε ο Διαγόρας σε βάρος του Ιωνικού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Στέλιος Κρητικός έκανε το ανάποδο ψαλίδι στο 10', αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 25' κεφαλιά του Παπατζίκου από κόρνερ του Βλαχομήτρου, είχε την ίδια κατάληξη.

Οι παίκτες του Διαγόρα διαμαρτυρήθηκαν στο 29′ για χέρι του Ιωάννου, με τον Μακεδόνα ρέφερι της αναμέτρησης, Αγγελάκη, να μην καταλογίζει την ποινή.

Στο 61' σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με ένα εκπληκτικό σουτ του Πατσαρούχα, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Κουρεπίνη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Κασνέτσι, Πινιώτης, Μπουρλάκης (78′ Γούλας), Γεωργίου (90+2 Μανωλάκης), Πατσαρούχας (85′ Αυγενικού), Μπαρμπαρούσης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος, Κολλαράς (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ιωάννου, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Ματσούκας (58′ Σμυρλής), Βουκμίροβιτς, Κρητικός Στ, Βλαχομήτρος.

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 17:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr