Ιδού η Ρόδος, ιδού κι ο Διαγόρας!

Ο Διαγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Ρόδου, καθώς επικράτησε 3-1 του Ιάλυσου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League!

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα προηγούμενοι στο σκορ 0-1. Στο 33' μετά από ατομική προσπάθεια του Μαστραντωνάκη, ο Μαραγκουδάκης άφησε στον Κονέ και ο τελευταίος πλάσαρε για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας ήταν καταιγιστικός! Στο 50' έπειτα από ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπουρλάκη, ο Ανδρούτσος δεν υπολόγισε σωστά την φάση και ισοφάρισε 1-1.

Στο 53' ο Μπουρλάκης κέρδισε πέναλτι από τον Γιώργου, αλλά ο Ανδρούτσος απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαρμπαρούση!

Στο 65' έγινε το 2-1, με κεφαλιά του Μπαρμπαρούση έπειτα από σέντρα του Πινιώτη.

Στο 78' έγινε το 3-1 με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από τον Μπουρλάκη, ενώ στο 86' ο Διαγόρας είχε κι άλλη ευκαιρία με τον Μπαρμπαρούση, με τον Ανδρούτσο να κρατάει το 3-1.

 ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτσι, Αυγενικού (69' Πατσαρούχας), Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γεωργίου (87' Σερζίνιο), Μπαρμπαρούσης.

 ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Παγώνης, Πάτας, Χειμωνέττος Κ, Γιώργου, Μπάρδης (73' Κούτνικ), Ρεκλείτης, Μαστραντωνάκης (86' Κουγιός), Χειρίτραντας (63' Πριόνας), Μαραγκουδάκης, Κονέ.

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2020 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep