Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με τους Νέους στην Δ' Εθνική

Να κάνουν μια νέα αρχή και να μην πάρουν μαζί τους "χρέη" και προβλήματα θέλουν στον Διαγόρα. Να κάνουν μια νέα αρχή και να μην πάρουν μαζί τους "χρέη" και προβλήματα θέλουν στον Διαγόρα.

Ο Διαγόρας καταλήγει στη λύση της Δ' Εθνικής ώστε να στηριχθεί στην ομάδα Νέων και να μην έχει χρέη και αφαίρεση βαθμών. 

Την εκκαθάριση από όλες τις απόψεις θέλουν στον Διαγόρα ώστε να μπουν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής την ερχόμενη περίοδο και να στηριχθούν στα ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα Νέων. Το υλικό είναι έτοιμο και έχει δουλέψει μαζί αρκετό διάστημα, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για την καλή πορεία στην τεταρτη κατηγορία και ίσως να διεκδικήσει αμέσως την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες και μάλιστα χωρίς τις μεγάλες υποχρεώσεις που ακολουθούν τώρα την ΠΑΕ.

Οι επαφές που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη με επιχειρηματίες του νησιού είναι σε καλό στάδιο και βέβαια όλοι προτιμούν να ασχοληθούν με μια "καθαρά" οικονομικά ομάδα που θα έχει βάση της τα νέα παιδιά του νησιού που δούλεψαν τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του Διαγόρα. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep