Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόταση Χρυσοχοϊδη στα αποδυτήρια!

Ο μεγαλομέτοχος του Διαγόρα πρότεινε στον Γιώργο Πουλόπουλο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στους «κυανέρυθρους».

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν το πρώτο των play off που έβρισκε τον Κώστα Χρυσοχοϊδη στο γήπεδο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αν και η ομάδα του γνώρισε την ήττα από τους Κρητικούς πήγε απευθείας στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά του. Επεφύλασσε, πάντως, και μία πρόταση ανανέωσης στον αρχηγό του Διαγόρα…

 

«Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας», είπε ο Χρυσοχοϊδης και συνέχισε: «Μετά από όσα κάνατε μας δίνετε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να στηριχτούμε σε νέα παιδιά από τον τόπο μας. Δεν κάνατε υπερήφανους μόνο εμάς, αλλά όλο το νησί που σας έβλεπε από την τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πουλόπουλο γιατί έδειξε ότι είναι πραγματικός αρχηγός και ήρθε να βοηθήσει από τις παραλίες. Μπροστά σε όλους του κάνω ανοικτή πρόταση ανανέωσης. Τον θέλουμε στην ομάδα όπως και τον Απόστολο Σκόνδρα».

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνεχάρη και τον προπονητή Μιχάλη Τσιβρινή: «Φάνηκε η δουλειά που κάνατε. Μας δίνετε αισιοδοξία ότι μπορούν να αναδειχτούν πολλοί νέοι που θα ενισχύσουν τον Διαγόρα στο μέλλον».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep