Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην έφεση του Ιαλυσού ο Διαγόρας

 

Παρούσα η ΠΑΕ έπειτα από την εμπλοκή της στην υπόθεση.

 

 

Η ΠΑΕ Διαγόρας έκανε γνωστό ότι έδωσε εντολή στον νομικό της εκπρόσωπο να πάρει αντίγραφα των πρακτικών της εκδίκασης της έφεσης του Ιαλυσού, στην οποία ενεπλάκησαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Ρόδου.

 

Μεταξύ άλλων η ροδίτικη ΠΑΕ ανέφερε: «Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον τοπικό τύπο, εμφανίστηκε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κώστας Κωτικώστας, ως μάρτυρας υπεράσπισης του σωματείου και κατέθεσε ότι ο φίλαθλος που (φέρεται να) προπηλάκισε τον βοηθό διαιτητή, Μαυρουδή, στον αγώνα με το Φοίβο, ήταν από τον Διαγόρα!

 

Η ΠΑΕ Διαγόρας επισημαίνει ότι έχει ζητηθεί από τη νομική υπηρεσία να εξετάσει διεξοδικά την υπόθεση. Αν επιβεβαιωθεί ότι αυτός ο άνθρωπος ενέπλεξε με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο την ομάδα μας θα κινηθούν άμεσα όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση της ομάδας μας.

 

Ο κ.Κωτικώστας, ένας παράγοντας προχωρημένης ηλικίας που βρίσκεται στα πρόθυρα της εφεδρείας, θα πρέπει να εύχεται να αποτελούν όλα τα παραπάνω σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Διότι σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα γίνει (άθελά του) ο καλύτερος χορηγός της ΠΑΕ Διαγόρας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, από τις αγωγές που θα γίνουν εναντίον του.

 

Τέλος, δοθείσης της ευκαιρίας το ΔΣ της ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τη φύλαξη όλων των αγώνων των σωματείων του νησιού μας! Διότι... κατά πως φαίνεται από τα λεγόμενα του Κ.Κωτικώστα οι φίλαθλοί μας έχουν εγκαταλείψει την ομάδας μας κι έχουν πάρει...αμπάριζα τους αγώνες των συλλόγων που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα...

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep