«Κωμωδία 50-50»

Ο Διαγόρας φωνάζει για τη διαιτησία Ανδρικόπουλου και ανακοίνωσε ότι θα κάνει καταγγελία στην Ε.Π.ΑΘΛ.Α για το ματς με την Παναχαϊκή.

Για προσπάθεια αλλοίωσης και χειραγώγησης του αγώνα με την Παναχαϊκή (1-1) έκανε λόγο ο Διαγόρας Ρόδου. Όπως ανακοίνωσε μετά το ματς των πλέι άουτ, το 50-50 του Ανδρικόπουλου (Κυκλάδων) παρερμηνεύτηκε με τη γνωστή κωμωδία, ενώ προανήγγειλε ότι θα κάνει καταγγελία στην Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Αναλυτικά:

«Ως εδώ φτάνει πια. Αίσχος, ντροπή και αηδία. Δυστυχώς κύριοι της ΚΕΔ σήμερα για ακόμη μια φορά εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα με την τραγική επιλογή του ανεκδιήγητου διαιτητή Γιάννη Ανδρικόπουλου! Σας θυμίζουμε πως είναι ο ίδιος που τον είχατε για αρκετό καιρό στον «πάγο» και τον επαναφέρατε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή που οι δύο ομάδες έπαιζαν ολόκληρη την χρονιά σε 90 λεπτά.

Κύριοι της ΚΕΔ δυστυχώς σας εξέθεσε αυτός που γνωρίζατε εκ προοιμίου πως έχει άριστες σχέσεις με τους δύο κουμπάρους σας με τα δύο Π.Π. που βρίσκονται σε σημαντικά πόστα στην Παναχαϊκή. Το 50-50 που ευαγγελίζονταν πριν από τον αγώνα ο κολλητός των κουμπάρων σας κ.Μάνταλε, αλλά και εσείς προσωπικά μάλλον παρερμηνεύτηκε με την γνωστή τηλεοπτική κωμωδία που μας κρατούσε συντροφιά στην τηλεόραση!

Αρχικά να σημειώσουμε πως ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε... 12 φάουλ υπέρ της στο πρώτο 20λεπτο η δική μας ως εκ θαύματος στο ίδιο χρονικό διάστημα κέρδισε ΜΟΝΟ ένα! Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός, και στην σημερινή περίπτωση ο κ. Ανδρικόπουλος με απόλυτα έξυπνο και παράλληλα προκλητικό τρόπο φρόντισε να μας δείξει τις προθέσεις του... Εκνεύρισε με μοναδικό τρόπο τόσο τους ποδοσφαιριστές μας όσο και τους φιλάθλους στην κερκίδα τους οποίους ευχαριστούμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Κύριε Ανδρικόπουλε και ο πιο χαζός σήμερα κατάλαβε τι ακριβώς θέλατε...Το ότι είχατε απέναντι σας μια ομάδα όπου οι παράγοντες της είναι κουμπάροι του κ. Μάνταλου δεν σημαίνει πως θα γινόμασταν σήμερα πρόβατα στην σφαγή...! Και για να μη μας περνάτε για γραφικούς και αφελείς, εμείς θα κάνουμε πράξη αυτό που υπερασπιζόμαστε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε αυτήν την διοίκηση.

Θα καταγγείλουμε αύριο κιόλας στην ΕΠΑΘΛΑ κάθε προσπάθεια αλλοίωσης και χειραγώγησης του σημερινού αγώνα μας κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς είναι αδιανόητο όπως μας πληροφόρησαν, να έχουν «κλειδώσει» τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι αποδόσεις στο διπλό! Άραγε αφού δεν συμμετείχαμε εμείς ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα για να αποκομίσουν παράνομα κέρδη; Ιδού η απορία... Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στους φιλάθλους.

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ».

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2024 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep