Στον Διαγόρα ο Παπατόλιος

Ο 29χρονος μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ του Διαγόρα Ρόδου και ενισχύει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή.

Η αποχώρηση του Ματίας Πάρντο άνοιξε μία θέση για προσθήκη ποδοσφαιριστή άνω των 25 χρόνων στον Διαγόρα. Και η ομάδα της Ρόδου έκανε μία εξαιρετική κίνηση, αφού έδωσε τα χέρια με τον Θανάση Παπατόλιο που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα.

Ο 29χρονος μέσος την τρέχουσα σεζόν είχε 13 παρουσίες με την Καλαμάτα, τη φανέλα της οποίας φορούσε από το 2020. Προηγουμένως έπαιξε σε Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Αχαρναϊκό και Πιερικό. Στη Β' Εθνική μετρά συνολικά 220 συμμετοχές και 5 γκολ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΥ. Ο 29 χρόνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΠΑΕ ΟΦΗ και μέχρι πρότινος στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από όπου έμεινε ελεύθερος! Η Οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που για ακόμα μια φορά έδειξε την αγάπη του για το σύλλογο και είχε μεγάλη συνεισφορά στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή!».

Last modified onΣάββατο, 20 Ιανουάριος 2024 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep