«Εμείς... δεν πάμε στοίχημα»

Η διοίκηση του Διαγόρα έστειλε μήνυμα ότι ο κόσμος δεν θα ντρέπεται πλέον για το ήθος των ποδοσφαιριστών.

Κάλεσμα στους οπαδούς του Διαγόρα απηύθυνε η νέα διοίκηση. Σε μακροσκελή ανακοίνωση και απευθυνόμενη στον κόσμο ανέφερε ότι θα ζήσει το πραγματικό ποδόασφαιρο «χωρίς το φόβο ότι θα λερωθείτε από τη βρομιά του υπόκοσμου, της κομπίνας, και του παράνομου στοιχηματισμού. Χωρίς να αηδιάσετε αυτή τη φορά». Αναλυτικά:

«Εμείς...δεν πάμε στοίχημα. Πάμε ποδόσφαιρο! Πιστή στη δέσμευση της,, η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας παραδίδει σήμερα στον κόσμο της ομάδας μας έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό που μπορεί, επιτέλους, να ταυτιστεί με όλα όσα πρεσβεύει η ιδέα και η ιστορία του «Γηραιού» μας. Από την ημέρα που ξεκίνησε η προσπάθεια σωτηρίας της αγαπημένης μας ομάδας, ζούσαμε για τούτη τη στιγμή. Να εκδώσουμε αυτή την ανακοίνωση-συσπείρωσης και να σας «φωνάξουμε»: Τώρα ναι, αξίζει να θωρακίσετε τον Διαγόρα με την αγάπη σας. Τώρα ναι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Γιατί τώρα ήρθε η ώρα να ζήσετε το πραγματικό ποδόσφαιρο μέσα από αυτό που λατρεύετε: Τον Διαγόρα μας!

Η νέα διοίκηση τήρησε την υπόσχεση της. Εμφανίστηκε «την ώρα μηδέν» κι έσωσε την ομάδα από τον αφανισμό. Και δεν μιλάμε για έναν ακόμη υποβιβασμό, αλλά για μια εφιαλτική κατάσταση που θα έσβηνε τον «Γηραιό» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Την Κυριακή η ομάδα μας επιστρέφει στο νησί της, με το καράβι ακριβώς όπως επέστρεφε ο μυθικός Διαγόρας ως θριαμβευτής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Περήφανος, δυνατός, ΝΙΚΗΤΗΣ. Επιστρέφει και ξεκινάει. Τώρα στους ώμους τους θα τον σηκώσουν τα παιδιά του-ποδοσφαιριστές για τους οποίους (επιτέλους) δεν θα ντρέπεται για το ήθος τους, αλλά θα ξέρει ΟΤΙ ΘΑ διεκδικούν με καθαρότητα τους στόχους μας μέσα στο γήπεδο, ΕΥΘΥΜΑΧΑ.
Αυτά τα παιδιά θα ξεκινήσουν μια δύσκολη, αλλά πάνω απ’ όλα (εγγυόμαστε) τίμια προσπάθεια, για να βάλουν την ομάδα πάνω στις ράγες της αναγέννησης. Όμως τα παιδιά μας-ποδοσφαιριστές, μας θέλουν όλους δίπλα τους. Ιδιοκτησία, διοίκηση, απλούς φιλάθλους, οργανωμένους οπαδούς, τους πάντες. Δεν περισσεύει κανένας μας!

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ μέσα από τις στάχτες του, έχοντας μια ιερή αποστολή: Να μεταλαμπαδεύσει τις επόμενες γενεές τα αθλητικά ιδεώδη. Να χαρεί το πραγματικό ποδόσφαιρο, να σταθεί με αξιοπρέπεια στα πόδια του, να διεκδικήσει, να νικήσει αλλά κι όταν χάσει, να ξέρει ότι οι παίκτες του έφυγαν αποκαμωμένοι από το τερέν. Να ομορφύνει και να δώσει νόημα στις Κυριακές μας, δηλαδή όλα αυτά που πέταξαν στα σκουπίδια του νησιού, άνθρωποι λίγοι και καιροσκόποι. Ο Διαγόρας μας επέστρεψε από την κόλαση απαλλαγμένος από τις ενοχές κι έχοντας αποτινάξει από πάνω του τη λάσπη από τα...κουπόνια του στοιχήματος.

Ώρα λοιπόν, να ζήσετε κι εσείς το πραγματικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο που σας αξίζει, σηκώνοντας και ‘σείς μαζί με τους ποδοσφαιριστές τον Διαγόρα μας στους ώμους σας, χωρίς το φόβο ότι θα λερωθείτε από τη βρομιά του υπόκοσμου, της κομπίνας, και του παράνομου στοιχηματισμού. Χωρίς να αηδιάσετε αυτή τη φορά. Από σήμερα ο Διαγόρας...δεν πάει στοίχημα. ΠΑΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε μαζικά αυτή την προσπάθεια, με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, για τα οποία θα σας ενημερώσουμε εντός των ημερών. Η προσπάθεια μας θα ξεκινήσει φέτος για σημειολογικούς λόγους, αλλά και τεχνικούς από εκεί που γεννήθηκε ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ... Την ΙΑΛΛΥΣΟ! Πιστέψτε μας. Αξίζει τον κόπο!».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep