Στάση αναμονής ο Διαγόρας

Γιατί η ΠΑΕ Διαγόρας δεν έχει τοποθετηθεί μετά τις καταγγελίες της Ξάνθης. Η αποστολή για Λιβαδειά.

Τρεις ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Ξάνθη υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα δηλητηρίασης μέσω των νερών στο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Η ροδίτικη ΠΑΕ δεν έχει πάρει θέση και από το ρεπορτάζ προκύπτει το γιατί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Ρόδο, οι καταγγελίες της Ξάνθης είναι ανεπίσημες και η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί, γιατί εκκρεμεί η προκαταρκτική εξέταση. Στον Διαγόρα αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων και ακολούθως σκοπεύουν να κινηθούν νομικά. Υποστηρίζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι τους δικαιώνει το φύλλο αγώνα και ο παρατηρητής και ότι αν υπήρχε κάτι το μεμπτό, τότε οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να το αναφέρουν σε διαιτητή και παρατηρητή αγώνα πριν το παιχνίδι. Όπως λένε, τα στελέχη των Κυανέρυθρων δεν ενημερώθηκαν σχετικά πριν τη σέντρα, αλλά από δημοσιεύματα μετά το φινάλε.

Ο Διαγόρας την Κυριακή (09/05, 14.45 ERTSPORTS) αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας για την 3η στροφή των πλέι οφ. Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Τσέλιο, Σανδραβέλη, Αυγενικού. Νέο πρόσωπο είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Κοντογιάννης.

Η αποστολή: Μπίντσης, Κοντογιάννης, Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Μανωλάκης, Μπαστακός, Νάτσης, Ρουγκάλας, Τσιαντούλας, Σμυρλής, Μασούρας, Κονέ, Καρατάσιος, Γεωργίου, Δημήτρουλας, Κωστούλας, Χότζα, Κάκκο, Αθανασίου.

Last modified onΣάββατο, 08 Μάιος 2021 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep