Logo
Print this page

Νοκ άουτ ο Σανδραβέλης

Οι Μιχάλης Μπαστακός, Παναγιώτης Λινάρδος 100άρησαν στον Διαγόρα.

Ο Διαγόρας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όμως κράτησε την απόδοση νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες από τον προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη. Οι Χάρης Νάτσης, Θανάσης Δημήτρουλας πήραν για πρώτη φορά φανέλα βασικού και η ΠΑΕ τους συνεχάρη όπως και τον Γιάννη Μπίντση:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 θέλει να συγχαρεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιάννη Μπίντση, Χάρη Νάτση και Θανάση Δημήτρουλα για την απόδοση τους στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Έδειξαν τις πολλές δυνατότητες τους, ενώ απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει».

Σημειώνεται ότι δύο ποδοσφαιριστές του Διαγόρα έφτασαν τις 100 συμμετοχές. Ο Μιχάλης Μπαστακός στην καριέρα του (Α',Β',Γ', Κύπελλο) και ο Παναγιώτης Λινάρδος σε Α' και Β' Εθνική.

Από την προσεχή αναμέτρηση με την Ξάνθη εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σανδραβέλης που αποχώρησε με διάστρεμμα από τον αγώνα στο Παγκρήτιο.

Η ΠΑΕ, τέλος, ευχαρίστησε τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία: «Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ευχαριστεί τη Διοίκηση του Εργοτέλη, για την άρτια φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Ηράκλειο».

Last modified onΠέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 13:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr