Παρελθόν Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ

Ο Διαγόρας έλυσε τα συμβόλαια των Αλέξη Σελινιωτάκη, Ντορίβα Ντοριβάλ.

Ο στόχος του Διαγόρα επετεύχθη, οπότε ο προπονητής του Σάκης Θεοδοσιάδης θα δώσει ευκαιρίες στα παιχνίδια των πλέι οφ. Παράλληλα, αποδεσμεύτηκαν δύο εκ των έμπειρων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, οι Αλέξης Σελινιωτάκης, Ντορίβα Ντοριβάλ.

Ο Σελινιωτάκης κατέγραψε 16 συμμετοχές εκ των οποίων οι 12 στο αρχικό σχήμα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να βγάλει εννέα φορές 90λεπτο. Σε ό,τι αφορά στον Ντοριβάλ, ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσος είχε 21 συμμετοχές και 2 τέρματα με την ομάδα της Ρόδου.

Η ανακοίνωση για τον Σελινιωτάκη: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σελινιωτάκη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του, του εύχεται καλή τύχη και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο στις 18.00 της Μεγάλης Τρίτης εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο τη Μεγάλη Τετάρτη (15.30, ERTSPORTS 2) και από αυτή αποκλείστηκαν οι Κάκκο, Αυγενικού.

Η αποστολή: Τσέλιος, Μπίντσης, Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Μανωλάκης, Μπαστακός, Νάτσης, Ρουγκάλας, Τσιαντούλας, Σμυρλής, Μασούρας, Κονέ, Καρατάσιος, Γεωργίου, Δημήτρουλας, Κωστούλας, Χότζα, Σανδραβέλης, Αθανασίου.

Last modified onΤρίτη, 27 Απρίλιος 2021 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep