Logo
Print this page

Ποιοί προπονητές αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα; Ποιός παίκτης δέχτηκε πρόταση από ομάδα της Ασίας;

Η μεταγραφική περίοδος επισήμως ξεκινάει στις 3 Αυγούστου, αλλά ήδη αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους. Όλα όσα συμβαίνουν φανερά και κρυφά τα ακούσει ο DirtyTalker και σας τα μεταφέρει

 

  1. Τον Marko Markovski. έχει  ως βασικό στόχο της για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της, η ομάδα της Ρόδου. Τα Ελάφια προσπάθησαν να μπούνε σφήνα και στην μεταγραφή  του Μιχάλη Κύργια, αλλά τελικά ο πρωήν αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης προτίμησε τον Ιωνικό, όπως πρώτο σας ειχε ενημερώσει το FlNews.
  2. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής της Βέροιας. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε μερικές ακόμη μέρες παράταση μέχρις ότου δώσει την τελική απάντηση, καθώς περιμένει πρόταση από ομάδα της Superleague 1, κάτι στο οποίο συμφώνησε οι παράγοντες της Βασίλισσας του Βορρά, δίνοντας όμως και αυτοί με την σειρά τους προθεσμία για την τελική απάντηση του Παπαδόπουλου μεσα στην επόμενη εβδομάδα.
  3. Μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος δεν αναμενεται να συνεχίσει στον Ιωνικό καθώς υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε, αποτελεί σταθερή αξία στη β κατηγορία σκοράροντας σταθερα πάνω από 10 γκολ τη σεζόν.
  4. Μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Α κατηγορίας της Ταιλάνδης αναγκάστηκε να απορρίψει ο Μιχάλης Φράγκος. Ο ικανότατος επιθετικός δέχτηκε πρόταση από την BG Pathum, η οποία του εστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο 80.000 δολλαρίων. Οικογενειακοί λόγοι όμως δεν επιτρέπουν στον Φράγκο να ταξιδέψει στην ασιατική χώρα, ο οποίος θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα. 
  5. Ο Στάθης Σταθόπουλος, βρίσκεται στα υπόψη της Ιεράπετρας, η οποία μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Κώστα Ανυφαντάκη, βλέπει στο ρπόσωπο του ικανότατου προπονητή, τον ανθρωπο που μπορεί να την οδηγήσει στο φετινό απαίτητικό πρωτάθλημα

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr