Πατάει γκάζι στις μεταγραφές ο Ιωνικός, σπάει τα ταμεία η Ρόδος

Τα μεταγραφικά πάρε- δώσε των ομάδων, πάνω και κάτω από το τραπέζι.....

  1. Τη διαδρομή Ριζούπολη- Νίκαια είναι έτοιμοι να κάνουν ο Μιχάλης Κύργιας και ο Κλόντιαν Γκίνο. Ο 29χρονος Κύργιας μετά από 10 σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, βρέθηκε στην εξοδο και η ομάδα του Ιωνικού κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του. Προταση όμως έγινε και στον 26χρονο Γκίνο, με τον οποίο ο Δημήτρης Σπανός είχε συνεργαστεί στην Παναχαική, όπως επίσης έχει συνεργαστεί και με τον Κύργια όταν ήταν προπονητής του Απόλλωνα. Είναι ωστόσο πιθανόν και άλλος πρωην κάτοικος της Ριζούπολης να κάνει το ίδιο δρομολόγιο. Πρόκειται για παίκτη στο χώρο της επίθεσης. 
  2. Το αφεντικό τρελάθηκε στη Ρόδο και μοιράζει προτάσεις πολλών χιλιάδων ευρώ προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τη νεα σεζόν. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα Ελάφια προσφέρουν "τρελό" για τα δεδομένα της εποχής συμβόλαιο στον Παναγιώτη Συμελίδη προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ο Συμελίδης όμως θέλει να περιμένει μήπως και ο Λεβαδειακός τελικά ανέβει στη SuperLeague και μαζί και αυτός.
  3. Ο Γιάννης Λουκίνας έχει δεχτεί πρότασεις από Παναχαική, Ιωνικό, Ρόδο και Καλαμάτα και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει για τη νεα του ομάδα.
  4. Στο Λεβαδειακό υπάρχει γκρίνια για τα λεφτά, καθώς προτάθηκαν νέες μειώσεις στους πάικτες, οι οποίοι εαν δεν υπογράψουν τα χαρτιά που τους στέλνει η διοίκηση τότε θα περιμένουν πολύ για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, όπως τους μεταφέρεται από τον τεχνικό διευθυντή.
  5. Και ένα κουίζ μεχρι την επόμενη ενημερωση. Ποιός προπονητής ομάδας επιπέδου Football League περυσι, που κατάφερε και έμεινε και φέτος στον παγκο της έχει κάνει το γιο του μάνατζερ και οι περισσότερες μεταγραφές περνούν μέσα από αυτό το "κανάλι"; Όταν δεν εμφανίζεται ο γιος, τότε μπαίνει "μπροστινός", ένας φίλος του που είχε εμφανιστεί πριν απο μερικά χρόνια στον Αχαρναικό να κάνει τον ενδιάμεσο μεταξύ του τότε αλλοδαπού προπονητή και της διοίκησης . 

Στο επανιδείν

ο Dirtytalker

Last modified onΣάββατο, 18 Ιούλιος 2020 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep