Τα παραλειπόμενα της αγωνιστικής

Την ανατροπή που έφερε τον Ιωνικό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Football league, παρακολούθησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται.

Έξαλλοι είναι στην Καβάλα με τον διαιτητή Τσοπουλίδη απο την Ξάνθη, τον οποίο κατηγορούν για "εντεταλμένη" υπηρεσία. 1 παντελώς άδικη κόκκινη και αρκετές κίτρινες κάρτες για παίκτες των Αργοναυτών. "

Φανταστείτε να μην έδειχνε το παιχνίδι η τηλεόραση τι άλλο θα μας έκανε ο διαιτητής", έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας. Εκνευρισμένος αποχώρησε απο τη συνέντευξη τύπου ο Χουαν Ραμόν Ρότσα. Αιτία οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις καθυστερήσεις των παικτών της ομάδας του.

Προβληματισμός στο Αιγάλεω για τη συγκομιδή των βαθμών. Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμη και για αλλαγές στο προπονητικό τιμ.

Αλλιώς τα υπολόγιζαν στον Ιάλυσο, αλλιώς τους έρχονται. Ο Τροίζι πάντως παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο. Χτύπησε πόρτα εκεί ο Πέτρος Δημητρίου αλλά δεν του ανοιξαν. Φυντάνης και Γράφας βρίσκονται επίσης στα υπόψιν.

Τα πόδια τους δεν μπορούσαν να πάρουν οι μισοί παίκτες της Δόξας που αγωνίστηκαν με την Παναχαική. Αιτία η συμμετοχή τους στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Μάταια προσπαθούσαν να καταλάβουν στη Δράμα γιατί η ομάδα έπρεπε να παίξει φιλικό με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη όταν την Παρασκευή έδινε σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος. Θέλημα του προπονητή ή άνωθεν εντολή;

Last modified onΔευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep