Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 1 | 1Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Timeline

Substitution min 52 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Λευτέρης Ματσούκας <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Γουόλτερ Φιγκέιρα Substitution min 68 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Αλέξανδρος Χριστόπουλος <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Νεμάνια Ομπράντοβιτς Substitution min 79 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Γιώργος Καλογερόπουλος  <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Βασίλης Ταμπάκης ΓΚΟΛ Min. 34 ::<br />Νεμάνια Ομπράντοβιτς ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑ Min. 34 ::<br />Νεμάνια Ομπράντοβιτς ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 89 ::<br />Άντονι Εμέκα ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 44 ::<br />Τάσος Χριστοφιλέας ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 35 ::<br />Νεμάνια Ομπράντοβιτς
Substitution min 46 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Φιλίπ Αρσενίεβιτς <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Στράτος Δουκάκης Substitution min 60 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Πάμπλο Βάσκεζ <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Νίκος Κουσκουνάς Substitution min 75 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Χουσεΐν Μουμίν ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 59 ::<br />Νταλί Γκμπαλέ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 15 ::<br />Παναγιώτης Ζώνας

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντονι Εμέκα (1)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Εμέκα του Αχαρναϊκού.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ριζογιάννη έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, ο Παγούδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
79Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αχαρναϊκό. Ο Καλογερόπουλος στη θέση του Ταμπάκη.
75Βγήκε Χουσεΐν Μουμίν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τα Τρίκαλα. Ο Στεφάνοβιτς αντί Μουμίν.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Αχαρναϊκό. Ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Ιωαννίδη, ο Ταμπάκης πήδηξε μόνος στην καρδιά της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
68Βγήκε Νεμάνια Ομπράντοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Χριστόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Ο Χριστόπουλος πήρε τη θέση του Ομπράντοβιτς για τον Αχαρναϊκό.
60Βγήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πάμπλο Βάσκεζ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Ο Βάσκεζ αντί του Κουσκουνά για τα Τρίκαλα.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νταλί Γκμπαλέ (1)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Γκμπαλέ για τα Τρίκαλα.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τα Τρίκαλα να έχουν την κατοχή της μπάλας, όπως στο πρώτο μέρος, αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Ματσούκας αντί Φιγκέιρα για τον Αχαρναϊκό
52Βγήκε Γουόλτερ Φιγκέιρα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Στράτος Δουκάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φιλίπ Αρσενίεβιτς (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έρναξη δεύτερου μέρους με τον Αρσενίεβιτς να περνά στη θέση του Δουκάκη για τα Τρίκαλα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Χριστοφιλέα που σταμάτησε τον Γκμπαλέ λίγο πριν μπει στην περιοχή του Αχαρναϊκού.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Χριστοφιλέας (1)
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Ομπράντοβιτς (1)
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ομπράντοβιτς επειδή έβγαλε την μπλούζα του για να πανηγυρίσει το γκολ.
34ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝεμάνια Ομπράντοβιτς (1)
34ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς (1)
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ομπράντοβιτς άνοιξε το σκορ για τον Αχαρναϊκό. Προηγήθηκε σέντρα του Ταμπάκη από δεξιά και ο Ομπράντοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκονζάλες 25 μέτρα έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα στα χέρια του Παγούδη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΡΙΑ για τον Αχαρναϊκό. Ο Φιγκέιρα εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή, ο Παβίσεβιτς έκανε την κεφαλιά γύρισμα, αλλά ο Ταμπάκης δεν κατ΄φερε να βρει την μπάλα για να την σπρώξει απλά στην εστία.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Γέμισμα του Γκμπαλέ από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στον Εμέκα, στη συνέχεια στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ για τα Τρίκαλα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ζώνα των Τρικάλων για φάουλ στη μεσαία γραμμή.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζώνας (1)
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή από τον Γκονζάλες, ο Κουσσκουνάς έκανε απεθείας το σουτ, αλλά ο Παγούδης έσωσε την εστία του Αχαρναϊκού.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παβίσεβιτς δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία των Τρικάλων.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. ΒΑΖΑΚΑΣ): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Ζώνας, Μουμίν, Δουκάκης, Κουσκουνάς, Γκονζάλες, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Γκμπαλέ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AXAΡΝΑΪΚΟΣ (Σ. ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης, Φιγκέιρα, Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος

eeep eeep