Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 2 | 1Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ATHENS KALLITHEA εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Timeline

Substitution min 62 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Γιώργος Κατσικογιάννης <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Τζάκσον Φερέιρα Substitution min 69 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Ντάρκο Λουκάνοβιτς <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Μιχάλης Φράγκος Substitution min 84 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Διονύσης Μπέλης <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Βασίλης Μπούζας ΓΚΟΛ Min. 60 ::<br />Μιχάλης Φράγκος ΓΚΟΛ Min. 43 ::<br />Αλέξανδρος Αρναρέλλης ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ  Min. 60 ::<br />Μιχάλης Φράγκος ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙ Min. 43 ::<br />Αλέξανδρος Αρναρέλλης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 89 ::<br />Κώστας Τεγούσης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 30 ::<br />Κώστας Παγώνης
Substitution min 46 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Θανάσης Τοπούζης <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Χρήστος Κουτσοσπύρος Substitution min 61 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Κώστας Θεοδωρίδης <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Γιώργος Θεοδωρίδης Substitution min 65 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Κώστας Οικονόμου <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Διονύσης Μακρυδημήτρης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 75 ::<br />Κώστας Θεοδωρίδης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 44 ::<br />Χρήστος Κουτσοσπύρος ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Min. 42 ::<br />Δημήτρης Σκλιοπίδης

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης (1)
84'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα, με τον Μπέλη να παίρνει τη θέση του Μπούζα.
84Βγήκε Βασίλης Μπούζας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Κώστα Θεοδωρίδη του Αγροτικού.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Θεοδωρίδης (1)
69Βγήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντάρκο Λουκάνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα, με τον Λουκάνοβιτς να παίρνει τη θέση του Φράγκου.
65Βγήκε Διονύσης Μακρυδημήτρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Οικονόμου (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό Αστέρα, με τον Οικονόμου να παίρνει τη θέση του Μακρυδημήτρη.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα, με τον Κατσικογιάννη να παίρνει τη θέση του Τζάκσον.
62Βγήκε Τζάκσον Φερέιρα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Κώστα Θεοδωρίδη να παίρνει τη θέση του Γιώργου Θεοδωρίδη.
61Βγήκε Γιώργος Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Αρναρέλλης έκανε ενέργεια από αριστερά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Φράγκο που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Φράγκος (1)
60ΓΚΟΛΜιχάλης Φράγκος (1)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπούζα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Αγροτικού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ με τον Τοπούζη να παίρνει τη θέση του Κουτσοσπύρου για τον Αγροτικό Αστέρα.
46Βγήκε Χρήστος Κουτσοσπύρος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Τοπούζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μακρυδημήτρη για τον Αγροτικό Αστέρα.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κουτσοσπύρος (1)
43ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑλέξανδρος Αρναρέλλης (1)
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Αρναρέλλης εκτέλεσε δύο φορές το πέναλτι, αφού ο διαιτητής έδειξε επανάληψη, αλλά ο επιθετικός της Καλλιθέας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τις δύο φορές.
43ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης (1)
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Σκλιοπίδη που ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής. Ο Αγροτικός θα συνεχίσει με δέκα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ της Καλλιθέας σε μαρκάρισμα του Σκλιοπίδη πάνω στον Αρναρέλλη
42ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΔημήτρης Σκλιοπίδης (1)
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Θεοδωρίδης δοκίμασε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια της Καλλιθέας.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Αγροτικό, ο Βελλίνης έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Καπίας έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά μπλόκαρε ο Κατσούλης.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Παγώνης (1)
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Παγώνη για φάουλ πάνω στον Βελλίνη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΕΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Μπούζα από δεξιά, παράλληλη σέντρα για τον Φράγκο που από το πέναλτι έκανε το σουτ και ο Βοσνιάδης έδιωξε με τα πόδια.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μπούζα, ο Πίκολο έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε έξω από την περιοχή.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπούζα απευθείας, ο Βοσνιάδης έδιωξε σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπούζας δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να βρει στόχο.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βελλίνη από τα όρια της περιοχής της Καλλιθέας, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κατσούλης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Βελλίνης, Θεοδωρίδης Γ., Γέσιτς, Κουτσοσπύρος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος, Αρναρέλλης, Μπούζας, Τζάκσον.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία στιγμή δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Μουκτάρη που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει το παιχνίδι και τη θέση του πήρε ο Τσώνης.

eeep eeep