Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Round 3 | 7ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
1 5

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο λεπτά καθυστερήσεων.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τσίπρας
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπερνάντ Μάκο
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-5 για την Καλλιθέα. Ο Μάκο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μύγα και κατέληξε στα δίχτυα.
84ΓΚΟΛΜπερνάντ Μάκο
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Ουάρντα, μπλόκαρε ο Ντούνης.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για την Καλλιθέα. Σουτ του Σμυρλή μέσα από την περιοχή, δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα.
75Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Ηλιάδης (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Παναιτωλικό. Ο Καμαβουάκα αντί του Μάκου.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα. Ο Ηλιάδης αντί του Σταματάκου.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 για τον Παναιτωλικό. Ο Ουάρντα πέρασε στον Ρόσα, ο οποίος εκτέλεσε τον Ντούνη με πλασέ μέσα από την περιοχή.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κοντά σε ένα πέμπτο γκολ ο Παναιτωλικός, αλλά ο Ντούνης έβγαλε το πλασέ του Βασιλούδη.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...63' ΑΛΛΑΓΕΣ για τον Παναιτωλικό. Ο Γιαννιώτης αντί του Κλέσιο και ο Βασιλούδης αντί του Μάρκος Πάουλο.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την καλλιθέα. Ο Σμυρλής αντί του Γουόρντεν.
61Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκριγκόρ Τοπάλι (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την καλλιθέα. Εκτός ο Κατσικογιάννης, μέσα ο Τοπάλι
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό σουτ του Τσίπρα, έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ ο Κριστιάνο.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίπρα έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα. Διαμαρτυρήθηκε για κόρνερ ο παίκτης της Καλλιθέας.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Μαρκόβσκι μέσα από την περιοχή και αριστερά, δίπλα από το αριστερό δοκάρι η μπάλα.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Ουάρντα, μπλόκαρε ο Ντούνης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο στο Ελ Πάσο.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό καθυστερήσεων.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 για τον Παναιτωλικό. Φοβερή μπαλιά του Ουάρντα στον Κλέσιο, αυτός με εξαιρετικό σουτ αριστερά και μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιτωλικός έχει κυριαρχήσει, χωρίς να έχει την κατοχή της μπάλας. Τρία γκολ, δοκάρι και τελικές.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθη επί λαθών στα τελευταία λεπτά.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 για τον Παναιτωλικό. Από λάθος γύρισμα του Σταμόπουλου, ο Μαρκόβφσκι έφυγε απέναντι στον Ντούνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με λάθη ο α' βοηθός. Έχει δώσει οφσάιντ που δεν ήταν και το αντίθετο.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Μάκο του Παναιτωλικού.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τον Παναιτωλικό. Ο Μαρκόβσκι έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ του Ρόσα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κλέσιο έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Ντούνης σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ουάρντα πέρασε στον Ρόσα, αυτός ξεπέρασε τον Ντούνη και με ωραίο πλασέ προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πρώτη καλή στιγμή για την Καλλιθέα. Ο Γουόρντεν έβγαλε το γύρισμα, ο Τσίπρας έκανε το σουτ, κόντρα και κόρνερ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Παναιτωλικό! Σουτ του Ουάρντα μέσα μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα στην δεξιά δοκό.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Μαρκόβσκι υπό την πίεση του Πάτα πλάσαρε μέσα από την περιοχή, δίπλα από το αριστερό δοκάρι η μπάλα. Πέναλτι ζήτησε ο Σέρβος.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Ρότσα έβγαλε τη σέντρα, ο Ρόσα από θέση βολής πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακή έξοδος από τον Ντούνη, ο Κλέσιο τον πέρασε προσωρινά, αυτός έκανε το γύρισμα, αλλά η άμυνα απομάκρυνε. Ακολούθως ο Μαρκόφσκι έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Μάρκος Πάουλο, αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας στο Ελ Πάσο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κατσικογιάννης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης, Μάκο, Σταματάκος, Τσίπρας, Γουόρντεν
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι

eeep eeep