Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ATHENS KALLITHEA | Round 26 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ATHENS KALLITHEA
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκο Βαρέλα
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι γίνεται κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία της ΑΕΛ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουρμισάι έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ πλέον έχει ανέβει περισσότερο στο γήπεδο μετά τις φωνές και των οπαδών της ομάδας που φώναξαν για το ότι η Καλλιθέα συνεχίζει να πιέζει με εννέα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.
80Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μασούρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μασούρας αντί Λαμπρόπουλου
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπόγιοβιτς μέσα από την περιοχή, αλλά δεν είναι καλό και έτσι ο Μιχελής μπλόκαρε την μπάλα.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Σταύρου εκτός περιοχής χτύπησε στον Μπόγιοβιτς και η μπάλα γύρισε στον Μπέλη που έκανε δεύτερο σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
72ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΡάφαελ ντος Σάντος Μασένα
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μασένα της Καλλιθέας που έπεσε στην περιοχή μετά από διεκδίκηση με τον Μονιάκη. Ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο επιθετικός της ΑΕΛ σηκώθηκε για να ζητήσει τον λόγο από τον Μονιάκη που έπεσε αμέσως στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ντουρμισάι αντί Μπούζα που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
69Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μπούζας
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έδωσε στον Μπόγιοβιτς που ήταν στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ που έκανε χτύπησε στα πόδια του Τσώνη.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Κουτσιανικούλης
58Βγήκε Τζέιμς Σταμόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Φράγκος αντί Σταμόπουλου
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κουτσιανικούλης αντί Μαρουκάκη
57Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης διεκδίκησε την μπάλα από τον Σταύρου, την κέρδισε και αφού δεν είχε στήριγμα έκανε το σουτ εκτός περιοχής και πήρε το κόρνερ.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΧΤΑΡΗ με δεύτερη κίτρινη έπειτα από μαρκάρισμα στον Μαρουκάκη εκτός περιοχής. Η κάρτα φαίνεται δικαιολογημένη από την τηλεοπτική επανάληψη της φάσης.
51ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Στέφανος Μουκτάρης
49ΔΟΚΑΡΙΤζέιμς Σταμόπουλος
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Καλλιθέα σε σέντρα σουτ του Σταμόπουλου από την αριστερή πλευρά.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλης δοκίμασε το σουτ από 30 μέτρα, ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Δημήτρης Κομεσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Βέρτζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Βέρτζος αντί Κομεσίδη που έφυγε με πρόβλημα στη γάμπα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40Βγήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Σταύρου (MΕΣΟΣ)
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σταύρου αντί Κατσικογιάννη που έφυγε με πρόβλημα από το γήπεδο.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμήλωσε ο ρυθμός στην αναμέτρηση, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να κρατάνε ψηλά τους παίκτες της Καλλιθέας που προσπαθούν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Μουκτάρης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάρα πολύ ωραία πάσα του Τζάκσον στον Μπούζα στην μεγάλη περιοχή, ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του έκανε ο μέσος της Καλλιθέας.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασένα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Ναγιάρ και έφυγε κόρνερ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασένα έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκο Βαρέλα
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ρέντζας εκμεταλλεύθηκε το κλέψιμο του Ναγιάρ από τα πόδια του Γκίνη, πήρε την μπάλα και να βγάλει παράλληλη μπαλιά από δεξιά. Ο Βαρέλα στο κέντρο της περιοχής με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
18ΓΚΟΛΝίκο Βαρέλα
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ Τζάκσον με το αριστερό, ο Ξενοδόχοφ υποχρεώθηκε σε πολύ επέμβαση για να σώσει την εστία του.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο άνοιγμα στον Μπόγιοβιτς στην πλάτης της άμυνας, αλλά έκανε λάθος κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Μιχελή να μπλοκάρει.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά στην περιοχή της Καλλιθέας μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσώνης έκοψε πάλι σε κόρνερ πριν πιάσει την κεφαλιά ο Μαρουκάκης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο υπάρχουν πάσες στη μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες που προσπαθούν να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας) Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος, Λεβέντης, Μουκτάρης, Τσώνης, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μπέλης, Μπόυζας, Τζάκσον, Μασένα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς.

eeep eeep