Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Κρητικός αντί Ζορμπά
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει αυξήσει την πίεση του για την ισοφάριση, το παιχνίδι έχει ανοίξει και υπάρχουν αρκετοί χώροι στην κόντρα για τους γηπεδούχους.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία πάσα του Φλίγκου στην περιοχή για τον Κουσκουκά, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Αραμπατζή.
76ΔΟΚΑΡΙΠαναγιώτης Ζορμπάς
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Προσπάθεια του Ζορμπά στην μεγάλη περιοχή των Τρικάλων, το σουτ που έκανε όμως βρήκε στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.
74Βγήκε Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Ανδρεόπουλος αντί Μπαλντοβαλίεφ
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υποδειγματική αντεπίθεση της Κέκρυρας, με το Κόντο να βγάζει παράλληλα με την εστία μόνο τον Μπαλντοβαλίεφ, αλλά εκείνος ήταν πιο πίσω και δεν κατάφερε να κάνει σωστά την προβολή με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Φλίγκος αντί Δουκάκη
66Βγήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Φλίγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
60ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Αρναρέλλης με προβολή μετά από σέντρα του Γκόμεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Αρναρέλλης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Αρναρέλλη παράλληλα στην περιοχή, αλλά ο Σαρακατσάνος έδιωξε πριν φτάσει η μπάλα στον Μπαλντοβαλίεφ.
55Βγήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Κόντος αντί Παμλίδη
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουαλά μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αραμπατζής με ωραία απόκρουση έδιωξε την μπάλα σε προβολή του Δουκάκη μετά από σέντρα του Ναβάρο.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Χιώτης
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Στεβάνοβιτς αντί Φαγιέ και Κουσκουνάς αντί Βρούτσινα
46Βγήκε Γιάρε Φαγιέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Μπόγιαν Βρούτσινα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παρότι το παιχνίδι έχει ρυθμό, δεν υπάρχουν φάσεις στην αναμέτρηση και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στην περιοχή. Μέχρι τώρα υπάρχουν κάποιες αποτυχημένες σέντρες του Γκόμεζ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γκόμεζ, κεφαλιά του Μπαλντοβαλίεφ με την μπάλα να περνά πολλά μέτρα πάνω από την εστία των Τρικάλων.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοιρασμένο παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φτάνουν μέχρι τα όρια των περιοχών, αλλά χωρίς να μπορούν να κάνουν σωστά την τελική πάσα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακόμη ένα μακρινό σουτ για την Κέρκυρα, αυτή τη φορά από τον Χιντζίδη που έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του Χιώτη.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουαλά εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Χιώτης.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατές μονομαχίες σε αυτά τα πρώτα λεπτά, κυρίως στη μεσαία γραμμή με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους τελική προσπάθεια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Φαγιέ, Δουκάκης, Ναβάρο, Βρούτσινα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Ντουαλά, Παμλίδης, Μπαλντοβαλίεφ.

eeep eeep