Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 14 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
93ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μπράνισλαβ Νίκιτς
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89Βγήκε Βιέρα Ελονγκ Ντουαλά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
87ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΤάσος Βενέτης
87ΓΚΟΛΤάσος Βενέτης
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2! Ο Κόντος εκτέλεσε με πάσα κόρνερ στον Ντουαλά και αυτός έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα. Ο Σουάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βενέτης εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Ταΐρη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κόντου στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Βαλεριάνος έδιωξε πριν φτάσει η μπάλα στον Σουάνη.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σουάνης
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κονέ με γέμισμα στην περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνισλαβ Νίκιτς
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Βλάχος
70Βγήκε Ξενοφών Πάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη και φάουλ δεν αφήνουν τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και λείπουν οι φάσεις.
63Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουάνης έφυγε από πλάγια και προσπάθησε να γυρίσει στην περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ για την Κέρκυρα, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
54Βγήκε Ζοναθάν Παρπέξ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Ψιάνος (MΕΣΟΣ)
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουαλά προσπάθησε να ξεγελάσει τον Ταΐρη με σουτ από πολύ πλάγια, αλλά αντέδρασε και έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πάολο Φαρινόλα
48ΓΚΟΛΑλέξανδρος Κόντος
48ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Αλέξανδρος Κόντος
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ με σέντρα σουτ, δεν βρήκε κανείς την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα.
46Βγήκε Μιχάλης Κύργιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Γκότοβος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν λάθη πριν μπουν στην αντίπαλη περιοχή.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Νίκιτς έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Τζιώρας
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Εμανουέλ Κονέ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζιώρας έφυγε από δεξιά μετά από πλάγιο του Πάνου, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι με τον Κονέ να πιάνει απευθείας το σουτ, τον Κουτζαβασίλη να διώχνει και την μπάλα να επιστρέφει στον Κονέ που δεν αστόχησε στο δεύτερο σουτ.
38ΓΚΟΛΕμανουέλ Κονέ
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζορμπάς
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται το παιχνίδι χωρίς ρυθμό, με καμία από τις δύο ομάδες να μην θέλουν να δώσουν χώρο και έτσι δεν υπάρχουν φάσεις.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντονι Φατιόν
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Πάνου, εκείνος προσπάθησε να γυρίσει στην περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τον Απόλλωνα.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φαρινόλα μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Κουτζαβασίλης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βάντερσον είχε την ευκαιρία να κάνει ένα γέμισμα σε φάουλ που είχε κερδίσει από πλάγια ο Απόλλων, αλλά έδωσε πάσα στον Κονέ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαδοχικά λάθη από τις δύο πλευρές, οι οποίες δεν μπορούν να μπουν στην περιοχή και δεν υπάρχει τελική προσπάθεια μέχρι τώρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Κρητικός, Φάμπιο, Βλάχος, Ζορμπάς, Γκόμεζ, Ντουαλά, Σουάνης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας, Παρπέξ, Φαρινόλα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο με τους Φαίακες κάνουν οι Νίκιτς, Ιωάννου

eeep eeep