Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ οι καθυστερήσεις
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
84Βγήκε Μανώλης Νικολακάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κομεσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ - Κομεσίδης αντί Νικολακάκη
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει χώρους στην αντεπίθεση, αλλά η ΑΕΛ διατηρεί την κατοχή της μπάλας (61-39) και δημιουργεί περισσότερες "υποψίες" φάσεων στην κόντρα.
77Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ - Κουτσιανικούλης αντί Μπουντόπουλου
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
75Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ - Καπός αντί Μαρουκάκη
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Μαρουκάκης έκανε το σουτ αντί να ανοίξει στον Πάτο, ή τον Μπόγιοβιτς που τον ακολούθησαν.
71Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ - Γουόρντεν αντί Διαμαντόπουλου
68ΔΟΚΑΡΙΜίλαν Μπόγιοβιτς
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ - Ο Μπόγιοβιτς δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου βρήκε την μπάλα που στη συνέχεια χτύπησε στην συμβολή των δοκαριών. Ο Μαρουκάκης έτρεξε για να την σπρώξει στα δίχτυα, αλλά τον πρόλαβε ο Στρατηλάτης και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, η μπάλα χτύπησε στον Τσιάρα που αιφνιδιάστηκε και έφυγε άουτ.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ - Μοράν αντί Τσιλιγκίρη
63Βγήκε Ηλίας Τσιλιγκίρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λουίς Μοράν (MΕΣΟΣ)
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πάτο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μονιάκης δοκίμασε την απευθείας εκτέλεση φάουλ και η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Βόλου.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουτζίκου μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ, πέρασε έξω από την εστία
48ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
48ΓΚΟΛΜπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΛ, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού Βόλου προσπάθησαν να διώξουν, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γιοβάνοβιτς που με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλαν Μπόγιοβιτς
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντεπέτρις κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, άνοιξε πλάγια για τον Διαμαντόπουλο, αλλά το διαγώνιο σουτ του τελευταίου έφυγε πάνω από την εστία.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου, δοκίμασε το σουτ απευθείας και η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ της αναμέτρησης, με τους διαιτητές και τους παρατηρητές να αναφέρουν πως αν υπάρξει άλλη φωτοβολίδα θα προχωρήσουν σε διακοπή της αναμέτρησης
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ επειδή τις αψιμαχίες των ποδοσφαιριστών ακολούθησαν οι οπαδοί της ΑΕΛ και φωτοβολίδες που έπεσαν μπροστά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου έπεσε κάποιος από τον πάγκο των φιλοξενούμενων στο έδαφος.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από ένα μαρκάρισμα του Γιοβάνοβιτς προήλθε αναστάτωση και αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ. Απίστευτη κούρσα του Πάτο από την αριστερή πλευρά που έφτασε από την άμυνα της ΑΕΛ στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου και άνοιξε στον Βέρτζο που τον ακολούθησε. Το διαγώνιο σουτ του Βέρτζου έφυγε έξω από την εστία.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση έχει ρυθμό και την ένταση του ντέρμπι, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν πολύ και να οδηγούν σε λάθη τους παίκτες της ΑΕΛ.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Μπόγιοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά σωστά ο διαιτητής το ακύρωσε για οφσάιντ.
17Βγήκε Γιώργος Ντάσιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ορέστης Νικολόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ - Νικολόπουλος αντί Ντάσιου που φεύγει με πρόβλημα τραυματισμού.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα "πατήματά" τους
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς, για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Νάστο να κάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στη σέντρα
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ορέστης Νικολόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με την αναμέτρηση στο AEL FC Arena ολοκληρώνεται το κυριακάτικο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη Football League
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Καραμανλής, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Νάστος, Τσιλιγκίρης, Ντεπέτρις, Διαμαντόπουλος, Νικολιάς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου θα κάθονται οι: Δασκαλάκης, Μοράν, Γουόρντεν, Κυζιρίδης, Νικολόπουλος, Σκοπελίτης, Χιντζίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για την ΑΕΛ θα είναι οι: Ξενοδόχοφ, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Κουτσιανικούλης, Καπός, Χοτζάλι, Μπανούσης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ματθαίος Μαρουκάκης

eeep eeep