Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Round 1 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΧΑΝΙΑ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4 Ο Γιάννης Μανιάτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε τέσσερα τα γκολ του Ολυμπιακού στην επανεμφάνιση του σε επίσημο ματς μετά τον πολύ μεγάλο τραυματισμό του.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Πουλίδο αντί Πάρντο
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Σεμπά με πολύ ωραία προσποίηση πέρασε τον Πρίφτη και βρέθηκε μόνος με την εστία του ΑΟ Χανιά και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πολύ ωραία ασίστ του Πάρντο.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Μανιάτης αντί Καμπιάσο
77Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Μ. Νύκταρης αντί Γκέσιου
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Σάλιακας αντί Σαλίνο.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κολοβού από δεξιά, η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα του ΑΟ Χανιά.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Μπουζούκης αντί Ν. Νύκταρη
60Βγήκε Νικομανώλης Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό σε σουτ του Πάρντο έξω από την περιοχή.
46Βγήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λιρόι Λίτα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ με τον Λίτα να περνά στη θέση του Δεινόπαπα για τον ΑΟ Χανιά.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία αντεπίθεση του ΑΟ Χανιά, κατέληξε σε διαγώνιο σουτ του Παγώνη που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Ολυμπιακού.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Δεινόπαπας
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Δεινόπαπα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Κολοβός μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις και το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κολοβού έξω από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 διαγώνια πάσα του Σεμπά στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, ο Καμπιάσο άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Ερνάνι με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός πιέζει την άμυνα του ΑΟ Χανιά, με γεμίσματα, αλλά έχει κόντρα αέρα και η δουλειά των αμυντικών των γηπεδούχων γίνεται πιο εύκολη.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Καμπιάσο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή μετά από λάθος επέμβαση του Πρίφτη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του ΑΟ Χανιά.
07ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιάννης Γκέσιος
07ΓΚΟΛΓιάννης Γκέσιος
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκέσιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Χανιά. Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο και κεφαλιά πάσα του Δεινόπαπα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Καρτσαμπάς έπιασε το σουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Μασάδο
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Τσούτσης, Ν. Νύκταρης, Ρίκκα, Γκέσιος, Δεινόπαπας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αν και είχε γίνει γνωστό ότι οι Λίτα, Σάντερσον θα αποχωρούσαν από τον ΑΟ Χανιά, αμφότεροι βρίσκονται στον πάγκο των γηπεδούχων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο, Ζντιέλαρ, Κολοβός, Πάρντο, Ερνάνι, Σεμπά.

eeep eeep