Αναφορά Αγώνα: ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ εν ΚΑΛΑΜΑΤΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 01 Μάρτιος 2020
Ώρα Αγώνα: 16:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 6COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του αγώνα με την νίκη του Ασπροπύργου με σκορ 1-0 απέναντι στην Καλαμάτα.
90 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Ασπροπύργου.
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλαμάτα κερδίζει κόρνερ αλλά δεν το αξιοποιεί σωστά, για να κάνει το γκολ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...6 λεπτά οι καθυστερήσεις
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν έχει γίνει κάποια καλή φάση και από τις δυο μεριές.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Στεφανάκος
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλαμάτα κερδίζει φάουλ από καλό σημείο αλλά δεν αξιοποιήθηκε σωστά.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Κωνσταντινόπουλο της Καλαμάτας,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Αρντίτ Τολι της Καλαμάτας.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Ηλιόπουλο να κάνει ένα ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Κολοβούρη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Καλαμάτα, την θέση του Μπάντ πήρε ο Σάντος.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ασπρόπυργος κερδίζει φάουλ από καλό σημείο, θα εκτελέσει Ο Κάκκο, παίρνει κεφαλία ο Ζγκούρη,αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Ασπρόπυργο, που περνά ανεκμετάλλευτο .
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για τον Ασπρόπυργο, ο Γκατσολαρη στη θέση του Νικολακάκη.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 για τον Ασπρόπυργο.Ο Μπαξεβανος βγάζει μια ωραία ψηλή μπαλιά και ο Ζγκούρη με μια κεφαλία καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα του Στεαφανάκου.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη Κάρτα στον Γκιοατα της Καλαμάτας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους με το σκορ να παραμένει στο 0-0.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ασπρόπυργος) Ο Κόσεβ κάνει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μαγάλης περιοχής αλλά έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα με το σουτ του Οσμπάνατζιτς, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Κολοβούρη.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη Κάρτα στο Κόσεβ του Ασπροπύργου.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ασπρόπυργος) Ο Κόσεβ Βρέθηκε σε θέση οφσάιντ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Μπουσμπίμπα να κάνει ένα ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα βρέθηκε στο δεξιό παραθυράκι του Στεφανάκου.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν έχει γίνει κάποια αξιοσημείωτη φάση στο παιχνίδι, μέχρι στιγμής.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή φάση για τον Ασπρόπυργο, την στιγμή που ο Μπαξεβάνος κάνει ένα συρτό σουτ,αλλά ο Στεφανάκος αποκρούει σωτήρια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασπρόπυργος(Γιώργος Βαζάκας): Κολοβούρης,Φιλίποβιτς, Ζώνας, Νικολάου, Ζγκούρη, Σρέκοβιτς, Φράγκος, Νικολακάκης, Κόσεβ, Κάκκο, Μπαξεβάνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών) – Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος):Στεφανάκος, Μπάντ, Αρντίτ Τολι, Νατσιόπυλος, Τριποτσέρης, Κωνσταντινόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπουσμπιμπα, Χριστοφιλέας, Οσμάνατζιτς, Γκιοατα.

eeep eeep