Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΑΙΓΑΛΕΩ εν ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
2 0

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:05 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 | Ο Μπαρμπαρούσης με ωραία προσπάθεια δημιούργησε χώρο και με ωραίο σουτ την έστειλε για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ο Ράκιτς το εκτέλεσε και ο Τσέλιος έσωσε την εστία του
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 | Ο Παπαδόπουλος με προβολή έπειτα από κόρνερ του Κέρι και κεφαλιά πάσα του Γεωργίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρη, Μπελέρης, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Δήμος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Οσμάναγκιτς, Ράκιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών) Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Κολλιάκος (Αθηνών)

eeep eeep