Αναφορά Αγώνα: ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ | Round 23 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ εν ΙΩΝΙΚΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 08 Μάρτιος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 7COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό, μετά την λήξη του αγώνα.
90 6COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του Αγώνα με την νίκη της Τρίγλιας (1-0), απέναντι στον Ιωνικό.
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αποβολή παικτών και από τις δυο ομάδες, ο Κρητικός για τον Ιωνικό και ο Σαρβανίδης για την Τρίγλια.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...6 λεπτά καθυστερήσεις
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ιάσων Παπαδημητρίου (Ανοίγει το σκορ για την Τρίγλια.)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για την Τρίγλια (1-0), όταν ο Σαρβανίδης έκανε μια ωραία πάσα στον Παπαδημητρίου και με την πρώτη ευκαιρία έκανε το γκολ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φαίνεται να απειλεί περισσότερο η ομάδα της Τρίγλιας, με τον Brito να πλασάρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κουρεπίνη.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Ο Σαρβανίδης κάνει μια δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κουρεπίνη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό, με τον Μάναλη να κάνει μια ωραία κεφαλιά , αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Παλαβράκη.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Ο Koυιρουκίδης μπήκε μέσα στην περιοχή πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Παλαβράκη, αλλά κατάφερε και απέκρουσε σωτήρια.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Σούτ του Ευθυμιάδη, έκοψε ο Ιωάννου.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον Πολίμο από την δεξιά πλευρά, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια τελική προσπάθεια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του Αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας), Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος: Μαυρίδης (Πέλλας), Παρατηρητής: Μαστορίδης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιωνικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος, Κολλαράς, Ιωάννου, Παπατζίκος, Κρητικός,Γκοτσούλιας Μάναλης, Βλαχομήτρος, Κουιρουκίδης, Κρητικός
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίγλια (Πολλαετίδης Γιάννης) : Παλαβράκης, Κουρελλας, Σγουρης, Σαρβανίδης, Ζώτος, Παπαστεριανός, Σμυρλής,Ευθυμιάδης, Βrito, Καλαϊτζίδης, Ναζλίδης.

eeep eeep