Αναφορά Αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΙΩΝΙΚΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 01 Μάρτιος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος Αγώνα, Ιωνικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-0.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν υπάρχουν καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Στεργίδης αντί του Ματσούκα
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Κορνέζος αντί του Πολίμου
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός συνεχίζει να έχει κατοχή μπάλας, αλλά η μπάλα δεν περνάει εύκολα στον Κρητικό με την ομάδα του Βόλου πίσω από τη γραμμή του κέντρου.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Ιωνικό, ο Πογοσιάν πήρε τη θέση του Βουκμίροβιτς
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Μητρόπουλος πήρε τη θέση του Βοσνακίδη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άρχισε το δεύτερο μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου με σκορ 2-0 για τον Ιωνικό.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Όσο πέρναγε η ώρα ,ο Ιωνικός συνεχίζει να ελέγχει τον ρυθμό με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βρεί τρόπους αντίδρασης καθώς η ανασταλτική εμφάνιση των Νικιωτών είναι εξαιρετική.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-0 για τον Ιωνικό,ο Πολιμός βγήκε σε ρόλο εξτρέμ, έβγαλε σέντρα και ο Κουϊρουκίδης πέτυχε το γκολ με πλασέ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ο Βασιλούδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Πολίμου , πλάσαρε στην έξοδο του Κουρεπίνη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Ο Βουκμίροβιτς γέμισε με σέντρα από αριστερά, αλλά ο Κουιρουκίδης δεν μπόρεσε να πιάσει τη κεφαλιά.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει , όταν ο Τσιάρας έκανε ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή αλλά βγάζοντας τη σέντρα , ο Ιωάννου έδιωξε σε κόρνερ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο, με τον Ματσούκα να εκτελεί φάουλ από δεξιά και τον Στέλιο Κρητικό να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας για το 1-0.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα πρώτα λεπτά κύλησαν αναγνωριστικά, με τον Ιωνικό να έχει κατοχή μπάλας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου (Ηλίας Σολάκης): Γιδόπουλος, Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Γραικός, Κέρι, Κόλα, Ρόκα, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιωνικός (Απόστολος Χαραλααμπίδης): Κουρεπίνη-Πολίμο-Κολλαρά-Τσιριγώτη-Ιωάννου-Γκοτσούλια-Νίκο Κρητικό-Κουιρουκίδη-Ματσούκα Βουκμίροβιτς-Κρητικός Στέλιος

eeep eeep