Αναφορά Αγώνα: ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 17 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
4 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του Αγώνα με τον Θεσπρωτό να νικά τον Ολυμπιακό Βόλου με μεγάλο σκορ (4-1).
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 4-1, ο Θεσπρωτός. Σκόρερ, ο Ραμίρεζ με κοντινό πλασέ, έπειτα από καταπληκτική προσπάθεια και μαγική στρωτή μπαλιά του Καζβιρόπουλου από την αριστερή πλευρά
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Θεσπρωτός, Βουκομάνοβιτς αντί Ευθυμίου.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κίτρινη κάρτα στον Ράντι.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Θεσπρωτός) Κωνσταντίνου αντί Μπίκα
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ 3-1 ο Ολυμπιακός Βόλου. Εκτέλεση κόρνερ του Ναβαλόν, με τον Φαζό να μειώνει σε 3-1.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρη, η μπάλα σταματά σε δοκάρι της εστίας του Κίναλη.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ναβαλόν αντί Τσίτα και Κόλα αντί Γραικού
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Θεσπρωτός) Καζβιρόπουλος αντί Ντάλα Κόστα
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 3-0, ο Θεσπρωτός. Σκόρερ, ο Ευθυμίου, με ωραίο πλασέ, μετά από σέντρα του Σερβιλάκη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Σκοπελίτη, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Θεσπρωτός στο δεύτερο ημίχρονο έχει κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς κάνει έξυπνες ενέργειες.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σκοπελίτης αντί Μητρόπουλου
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Θεσπρωτός) Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ευθυμίου, καθώς τα δύο σουτ που επιχείρησε, σταμάτησαν από τους Ξενοδόχοφ και Παπαϊωάννου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου, Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 (14’ Ραμίρεζ, 22’ Μπίκας)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Θεσπρωτός) Σουτ του Ευθυμίου από μακρινή απόσταση, η μπάλα περνά λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοφ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Γραικού από μακρινή απόσταση, η μπάλα φεύγει εκτός εστίας.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Πόζογλου, απέκρουσε ο Κίναλης σε κόρνερ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Κουτσιανικούλη από καλό σημείο, η μπάλα πέρασε άουτ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 2-0, ο Θεσπρωτός. Σκόρερ, ο Μπίκας, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ, κρέμασε τον Ξενοδόχοφ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 1-0, ο Θεσπρωτός. Σκόρερ, ο Ραμίρεζ, με σουτ από κοντά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Θεσπρωτός(Χουάν Ραμόν Ρότσα):Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Μπίκας, Ντάλα Κόστα, Ευθυμίου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου(Λεωνίδας Βόκολος):Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Ρόκας, Τσίτας, Πόζογλου, Ράντι, Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Κέρη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Βοηθοί: Πήττας, Καραλής (Ηλείας), 4ος διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας),Παρατηρητής: Σπύρου (Καστοριάς).

eeep eeep