Αναφορά Αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΙΩΝΙΚΟΣ εν ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 12 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα Ο Θεσπρωτός παίρνει χρυσό βαθμό στην Νίκαια από τον Ιωνικό.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καθυστερήσεις στην Νεάπολη
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό. Ο Σερβιλάκης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς. Με σέντρα-σουτ απο τα αριστερά και τη μπάλα να παίρνει πορεία για τα δίχτυα αλλλά ο Κουρεπίνης πρώτα και εν συνεχεία το οριζόντιο δοκάρι απέτρεψαν το γκολ. Με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1, ο ιωνικός κατάφερε και ισοφάρισε. ο Γκούφας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού απο αριστερά, έβγαλε σέντρα και σε δεύτερο χρόνο ο Στέλιος Κρητικός έκανε το 1-1.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Iωνικός)Τεράστια απόκρουση του Κωνσταντάκου. Ο Μάναλης έπιασε μια πολύ ωραία κεφαλιά αλλά ο Κωνσταντάκος τινάχτηκε και έδιωξε την μπάλα κρατώντας το μηδέν για τον Θεσπρωτό.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκαμε στο 70΄ και ο Θεσπρωτός είναι πάντα μπροστά στο σκορ με 0-1
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Θεσπρωτό. Μπήκε ο Κολλάς στην θέση του Χάρη Μπίκα
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Θεσπρωτός) Ο Γώγος βγήκε πίσω από την άμυνα του Ιωνικού, αλλά ο Φουρλάνος τον πρόλαβε και έβαλε κόντρα για να πάει η μπάλα κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο Ιωνικός - Θεσπρωτός 0-1
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός δεν μπορει να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη 'άμυνα των κιτρινόμαυρων.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Καλήφάση για τους γηπεδούχους με τον Τιεντσέ να παίρνει κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας του Θεσπρωτού απο κόρνερ του Καλλλέργη ,αλλά δεν έπιασε την κεφαλιά "γεμάτη" και η μπάλα πέρασε παράλληλα απο το τέρμα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...30 λεπτά αγώνα και ο Θεσπρωτός προηγείται με 0-1, δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη φάση μέχρι στιγμής.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 ο Θεσπρωτός. Ο Ντάλα Κόστα ανοίγει το σκορ μετά από ασιστ του Σερβιλάκη παγώνοντας το γήποεδο της Νεάπολης.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Θεσπρωτός) Άτυχη στιγμή για τον Θεσπρωτό καθώς τραυματίστηκε ο Νόνης και έγινε αλλαγη με τον Κωνσταντακόπουλο.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συμπληρώσαμε 10 λεπτά αγώνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από τις δυο ομάδες.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στην Νεάπολη
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πατεμτζής με βοηθούς τους: Δασκαλάκη και Μαυραντωνάκη όλοι του συνδέσμου Ηρακλείου. 4ος θα είναι ο Ζαχαρόπουλος από την Ανατολική Αττική.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Θεσπρωτός: (Χουάν Ραμόν Ρότσα) Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Νόνης, Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρες, Γώγός, Βουκομάνοβιτς, Μπίκας, Ντάλα Κόστα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιωνικός:(Δημήτρης Αρναούτης) Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Φουρλάνος, Tienchen, Κρητικός Ν., Γκοτσούλιας, Μάναλης, Καλλέργης, Κρητικός Σ., Βλαχομήτρος.

eeep eeep