Αναφορά Αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΔΙΑΓΟΡΑΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
0 0

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Κίτρινη κάρτα στον Αθανασίου
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Πατσαρούχας αντί Κέρι
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για το Ολυμπιακό Βόλου, Δεινόπαπας αντί Πόζογλου.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Πλασέ του Παπαδόπουλου, ο Γιδόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας)Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Διαγόρα, τον Προβατίδη
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Μακρινό σουτ του Μπαμπαρούση, μπλόκαρε ο Γιδόπουλος.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Διαγόρα, Γούλας αντί Μπουρλάκη.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας)Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το αριστερό «παραθυράκι» του Γιδόπουλου.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Μακρινό σουτ του Πόζογλου, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσέλιου.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, Ρόκας αντί Γραικού
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Μακρινό σουτ του Αθανασίου, η μπάλα στην αγκαλιά του Γιδόπουλου.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ο Γιδόπουλος απέκρουσε για ακόμη μία φορά, με τις γροθιές.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού, τον Λάσκαρη.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κίτρινη κάρτα στον Πόζογλου
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, Σκοπελίτης αντί Ντούνη.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, απέκρουσε ο Γιδόπουλος, με τις γροθιές.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ ο παίκτης του Διαγόρα, ο Γλυνός από καλή θέση, απέκρουσε ο Γιδόπουλος, με τις γροθιές.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σέντρα-σουτ του Ντούνη από την αριστερή πλευρά, μπλόκαρε ο Τσέλιος.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου στην αγκαλιά του Τσέλιο, ο οποίος μπλόκαρε στην αριστερή γωνία της εστίας του.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κλέψιμο του Ντούνη στην αριστερή πλευρά και μακρινό σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέλιου.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Τσιάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από σέντρα του Μπουτζίκου από την αριστερή πλευρά και μεταβίβαση του Κουτσιανικούλη στον πρώτο...
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική προσπάθεια και σουτ του παίκτη του Διαγόρα του Μπαρμπαρούση, με τη μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Ολυμπιακού και να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιδόπουλου.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σκαφτό σουτ του Πόζογλου, μέσα από την αντίπαλη περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Λάσκαρης, Τσιάρας, Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας) Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νιας), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπουρλάκης, Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

eeep eeep