Αναφορά Αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 20 | SUPER LEAGUE 2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 08 Μάρτιος 2020
Ώρα Αγώνα: 14:45 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 5ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΑνγκουά (Κάτι είπε στον ρέφερι μετά το τέλος του αγώνα.)
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα με σκορ 0-0
90 3ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανγκουά
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης για τα Χανιά. Ο Σελινιωτάκης αντί του Τζιώρα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό, Κονέ από τα αριστερά, στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 λεπτά των καθυστερήσεων
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Λεβαδειακός. Ο Νικάς μέσα, ο Συμελίδης έξω.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Κίτρινη στον Μύγα (για κοκορομαχία τους σε πλάγιο για τον Λεβαδειακό).
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Συμελίδης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από θέση μέσα δεξιά του Πάνου, στην αγκαλιά του Μπάγιτς.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τα Χανιά. Ωραίο σουτ Βασιλείου από θέση έξω δεξίά, ένα μέτρο από το αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς η μπάλα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τα Χανιά. Ο Βασιλείου μέσα, Βρεττός έξω.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ για τα Χανιά από τα αριστερά του ημικύκλιου, Ντος Σάντος, στην αγκαλιά του Μπάγιτς.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Λεβαδειακός) Ο Νομό στη θέση του Πολέτο.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο κόρνερ από τα αριστερά ο Κονέ, η μπάλα απομακρύνεται.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Φάουλ με τον Μύγα από τα δεξιά, γέμισμα, κεφαλιά Ιωαννίδη, σε κόρνερ ο Κουτζαβασίλης.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Σέντρα Βρεττού από τα αριστερά, με τις γροθιές διώχνει ο Μπάγιτς.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπόδειξη οφσάιντ στον Ιωαννίδη.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζιώρας (για φάουλ πάνω στον Μπάγιτς)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Κονέ από τα αριστερά, κεφαλιά Μάντζιου από κοντά χωρίς δύναμη, μαζεύει εύκολα ο Κουτζαβασίλης.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό από τα αριστερά με τον Κονέ, η μπάλα απομακρύνεται.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Μάντζιος στη θέση του Μπαστιάνου.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Ο Κάσσος μέσα στην περιοχή, δεν έπιασε καλά το σουτ,η μπάλα κατέληξε άουτ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Λεβαδειακός) Ατομική προσπάθεια Μπαστιάνου και συρτό σουτ από τα δεξιά του ημικύκλιου, εύκολα αποκρούει ο Κουτζαβασίλης.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ υπό πίεση Τζιώρα από θέση μέσα αριστερά και αρκετά πλάγια, άουτ.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άρχισε το δεύτερο μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Λεβαδειακός - Χανιά στο 0-0.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Ο Κονέ στην εκτέλεση, περνά ανεκμετάλλευτο, για ακόμα μία φορά.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση για τα Χανιά, ο Τζιώρας από τα δεξιά, σέντρα-σουτ, η μπάλα πάνω από την εστία του Μπάγιτς.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Ο Κονέ από τα δεξιά, περνά ανεκμετάλλευτο.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ομάδα των Χανίων τα τελευταία 5 λεπτά έχει περάσει στην επίθεση, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ για τον Λεβαδειακό από τα 30 σχεδόν μέτρα και δεξιά, ο Κονέ απευθείας, πολλά μέτρα άστοχο.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βρεττός
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Ο Κονέ από τα αριστερά, κατευθείαν στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ από τα 30 μέτρα και δεξιά για τα Χανιά. Στο γέμισμα ο Πάνος, μαζεύει ο Μπάγιτς.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Ο Κονέ από τα αριστερά, περνά ανεκμετάλλευτο.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Λεβαδειακός) Μπαλιά σε Ιωαννίδη,όμως καθυστερεί, πάει να πλασάρει από θέση μέσα αριστερά, μπλοκάρει εύκολα ο Κουτζαβασίλης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Λεβαδειακός) Ο Βήχος μέσα στην περιοχή ανατρέπεται από τον Γρομητσάρη. Δεν δίνει κάτι ο ρέφερι. Φωνές για πέναλτι από τους γηπεδούχους.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με την σέντρα από τα δεξιά του Συμελίδη, δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή ο Πολέτο από το δεύτερο δοκάρι.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Λεβαδειακό από τα αριστερά, Κονέ στην εκτέλεση, ο Ιωαννίδης στο δεύτερο δοκάρι δεν βρίσκει καλά την μπάλα και εύκολα μαζεύει ο Κουτζαβασίλης.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Λεβαδειακός) Σουτ του Μπαστιάνου κοντράρει σε Σωτηράκο και καταλήγει κόρνερ. Εκτελεί από τα αριστερά ο Κονέ, η μπάλα απομακρύνεται.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαΐας), Βοηθοί: Οικονόμου - Κακαφώνης (ΕΠΣ Αχαΐας), 4ος διαιτητής: Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Βήχος, Λιάγκας, Μύγας, Κονέ, Μεχία, Ιωαννίδης, Συμελίδης, Πολέτο, Μπαστιάνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Βρεττός, Κάσσος, Τζιώρας.

eeep eeep