Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 3 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
4 0

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καλογέρης
73ΓΚΟΛΛαρέα
73ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΛαρέα
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0! Από εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Μπαστιάνου ο Λαρέα μπήκε στην πορεία της μπάλας και βρίσκει δίχτυα.
61ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπαστιάνος
61ΓΚΟΛΜπαστιάνος
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0! Με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ο Μπαστιάνος «αδειάζει» τους αμυντικούς του Απόλλωνα Πόντου και νικά για τρίτη φορά τον Πολίτη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
38ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΒάρκας
38ΓΚΟΛΒάρκας
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0! Από εκτέλεση κόρνερ του Μπαστιάνου και σέντρα του Μπεντινέλι ο Βάρκας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεωργιάδης
32ΓΚΟΛΜαρκόφσκι
32ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜαρκόφσκι
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Αμαραντίδης ανέτρεψε τον Μαρκόφσκι και ο Σέρβος από την άσπρη βούλα ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα Σμύρνης.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αμαραντίδης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Λαρέα, Χουχούμης, Μπλάζιτς, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας, Πατράλης, Καραγκούνης, Μαρκόφσκι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Λουφάκης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας) Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Βρούζος (Πιερίας)

eeep eeep