Αναφορά Αγώνα: ΑΕΛ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ | Round 2 | 8oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΕΛ εν ΗΡΟΔΟΤΟΣ
4 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:15 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Φατιόν της ΑΕΛ
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-1 Ο Μασάδο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε για τον Ηρόδοτο.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΛΑΝΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ σε τράβηγμα του Γκοίκοβιτς πάνω στον Μασάδο.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γκοΐκοβιτς της ΑΕΛ.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Μπέρτο της ΑΕΛ
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Πινaκάς αντί Μπάλλα
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Δαμιανάκης αντί Προβυδάκη
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Αργκιλέσι αντί Φραγκουλάκη
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Χοτζάλι βρήκε με ωραία διαγώνια πάσα τον Νούνιτς και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Ηροδότου.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Φρίου αντί Μπαργκάν
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Αμαραντίδης αντί Κωνσταντινίδη
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Μπαργκάν πήρε την μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στην εστία για το τρίτο του γκολ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Χοτζάλι αντί Κοέφ
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μπαργκάν με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "γάμα" της ετσίας του Ηροδότου μετά από πάσα του Νούιτς
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νούνιτς βρέθηκε πάλι σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Ηροδότου μετά από πάσα του Νούσιου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπάμπη του Ηροδότου.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασάδο έκανε προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ και η μπάλα γύρισε στον Κωνσταντινίδη που έκανε σουτ και κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κοντογιάννη του Ηροδότου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ πιέζει και αναζητά το δεύτερο γκολ της στην αναμέτρηση, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει άλλη αξιόλογη φάση.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μάκο του Ηροδότου
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Νούσιος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, προσπάθησε να περάσει τον Προβυδάκη και βρέθηκε στο έδαφος χωρίς να φαίνεται να υπάρχει παράβαση και σωστά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαργκάν έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ηροδότου, αλλά ο Κουράκης είχε σωστή αντίδραση και έδιωξε.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Νούνιντς με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηροδότου έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μπάλλα.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Παναγιώτη Μπάλλα έξω από την περιοχή, αλλά με επέβαση και του Κουράκη η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηρόδοτος μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης που δέχθηκε πίεση κατάφερε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Προσπάθεια από δεξιά για την ΑΕΛ, με τον Μπαργκάν, αλλά μετά την επέμβαση και του Κουράκη, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Τζ. Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Φατιόν, Κοέφ, Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης, Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης, Μάκο.

eeep eeep