Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Round 2 | 6oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 19:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματάκου έξω από την περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, η μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κώτσιρα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Καλτσάς αντί Τσιλιανίδη.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιλιανίδη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπαστιάνου μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Σταματάκος αντί Μακρίδη
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή των Τρικάλων, η ομάδα πέρασε λίγο έξω από την συμβολή των δοκαριών.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Μπαστιάνος αντί Ρόλε
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπελόκ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για δυνατό μαρκάρισμα.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τόνσο, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Καπός αντί Ηλιάδη
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Τόνσο αντί Φερνάντεζ
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φερνάντεζ μέσα από την περιοχή, ο Ταΐρης δύσκολα σε κόρνερ με διπλή προσπάθεια σε μια ακόμη απειλή για την άμυνα των Τρικάλων.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπελόκ πήρε την μπάλα στην κίνηση από τον Τσιλιανίδη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία του Ταΐρη.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φερνάντεζ γύρισε ωραία στον Δουβίκα, αλλά εκείνος δεν έπιασε καλά το σουτ που έφυγε πάνω από την εστία των Τρικάλων.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μαντιανί αντί Γκατσολάρι
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλό σουτ μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, ο Δουβίκας το πρώτο που κόντραρε σε αμυντικούς και το δεύτερο από τον Φερνάντεζ που έφυγε κόρνερ.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μακρίδη στην κίνηση από πλάγια δεξιά στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, η μπάλα πάνω από την εστία.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Δουβίκα μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Νιάρο των Τρικάλων.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάνος προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά έπειτα από το γέμισμα με εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Φερνάντεζ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ωραίο παράλληλο γύρισμα του Τσιλιανίδη στην περιοχή των Τρικάλων.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κότσιρα από πλάγια δεν είχε ιδιαίτερη δύναμη και μπλόκαρε ο Ταΐρης.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κότσιρας έκανε ωραίο γέμισμα στην περιοχή των Τρικάλων από δεξιά, ο Τσιλιανίδης προσπάθησε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πέρασε λίγο έξω από την εστία.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά του Ρόλε, στην καρδιά της περιοχής των Τρικάλων, ο Δουβίκας έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Ταΐρης.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γκατσολάρι των Τρικάλων.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με επιθέσεις και από τους δύο, αλλά χωρίς να έχουν δημιουργήσει αξιόλογη τελική.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Συμελίδης έκανε ωραία προσπάθεια, κέρδισε τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή του Αστέρα Τρίπόλης, αλλά τον πρόλαβε στην έξοδο ο Παπαδόπουλος.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκουγκούδης, Γκότοβος, Γκατσολάρι, Τσιάρας, Γιουκαρής, Μακρίδης, Συμελίδης, Ηλιάδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας) Βοηθοί: Απτόσογλου, Δέτση (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης, Φερνάντεζ, Ρόλε, Δουβίκας.

eeep eeep