Αναφορά Αγώνα: ΒΟΛΟΣ - AEK | Round 3 | 2oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΒΟΛΟΣ εν AEK
1 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ρούσσο.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΚ ο Γιαννιώτας με σουτ.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία νικά 6-0, οπότε ο Βόλος χρειάζεται δύο ακόμα γκολ για να προκριθεί.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ - Στη θέση του Μοράν ο Μπάμπης.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3! Ο Μάρκο Λιβάια «καθαρίζει» την υπόθεση - πρωτιά με σουτ έπειτα από σέντρα του Κλωναρίδη.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ίδια διαφορά τερμάτων για Βόλο και Λαμία αυτή τη στιγμή, αφού η Λαμία έκανε το 0-4! Αν σημειώσει ένα ακόμα γκολ η ομάδα της Φθιώτιδας, τότε ο Βόλος με το 1-2 αποκλείεται.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο +3 η διαφορά τερμάτων για τον Βόλο, στο +2 για τη Λαμία που νικά πλέον 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο +3 η διαφορά τερμάτων για τον Βόλο, στο +1 για τη Λαμία που νικά 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πίσπα.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - Στη θέση του τραυματία Καρρίκι ο Πίτου Γκαρσία.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2! Ο Λιβάια δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ αφού κέρδισε τη μονομαχία με τον Γκαλίτσιο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ του Λιβάια. Σωστή υπόδειξη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ - Στη θέση του Αλμπάνη ο Μπογέ και στη θέση του Μπότου ο Κλωναρίδης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Λιβάια, κεφαλιά Γιαννιώτα άουτ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άστοχο σουτ του Φράγκου.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Φράγκου από δεξιά, ο Κορέλας δεν μπορεί να νικήσει τον Τσιντώτα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - Γκαλίτσιος αντί Δημόπουλου και Κορέλας αντί Λούκας Γκαρσία.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο πρώτος βοηθός κόβει επίθεση του Βόλου, υποδεικνύοντας τον Φράγκο σε θέση οφσάιντ.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ν' Γκουέμ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακή σέντρα του Ν' Γκουέμ, τη στιγμή που αρκετοί συμπαίκτες του ήταν εντός περιοχής.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σωστή υπόδειξη οφσάιντ για τον Πίσπα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Γιαννούτσου, η μπάλα άουτ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Τσόσιτς για διαμαρτυρία.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε θέση οφσάιντ υποδεικνύεται ο Πίσπας, αλλά το ριπλέι δεν δικαιώνει τον βοηθό.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρούσσος κόβει αντεπίθεση της ΑΕΚ, κλέβοντας τη μπάλα έπειτα από γύρισμα του Γιαννιώτα για τον Μπότο.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Φράγκου, πασάρει στον Πίσπα, αυτός στρώνει μέσα στην περιοχή στον Ηλιόπουλο, αλλά ο τελευταίος αστοχεί με σουτ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ τερματίζει πρώτη στον όμιλο και ο Βόλος 2ος...
06ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣωτήρης Πίσπας
06ΓΚΟΛΣωτήρης Πίσπας
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1! Ο Βόλος ισοφαρίζει με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πίσπα!
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Ο Μοράν με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ. Προηγήθηκε σουτ του Μπότου στο δοκάρι.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία απόκρουση του Μπουργάνη σε σουτ του Αλμπάνη. Ο νεαρός γκολκίπερ κάνει ντεμπούτο για φέτος.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βόλος έχει διαφορά τερμάτων +4 και η Λαμία -1. Άρα οι γηπεδούχοι αποκλείονται ακόμα και με ήττα εάν έχουν καλύτερη διαφορά, καθώς οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Καρρίκι, Ρούσσος, Δημόπουλος, Ν' Γκουέμ, Δόρης, Ηλιόπουλος, Λούκας Γκαρσία, Δεμηρτζόγλου, Φράγκος, Πίσπας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Γιαννούτσος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μοράν, Μπότος, Γιαννιώτας, Αλμπάνης, Λιβάια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιόπουλος, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

eeep eeep