Αναφορά Αγώνα: ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ | Round 1 | 1oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ εν ΗΡΑΚΛΗΣ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 16:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Μουμίν άνοιξε ωραία στον Κλέιτον και εκείνος πρόλαβε τον αμυντικό και τον τερματοφύλακα για να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Γεωργίου άνοιξε στον Παναγιωτούδη και εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε δύο τα τέρματα του Ηρακλή.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ - Παναγιωτούδης αντί Ρόβα
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μενδρινό του Ηρακλή.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή, ο Ανδριόλας έδιωξε σε κόρνερ και έσωσε την εστία της Θύελλας.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ - Σ. Φύτρος αντί Μαντούση
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ - Δαβιλάς αντί Φύτρου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ μέσα από την περιοχή του Ηρακλή από τον Ρέτζο, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κλέιτον έκανε σέντρα από αριστερά και ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ - Κουκόλης αντί Κουτρουμάνου
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ρόβα του Ηρακλή που έπεσε για να πάρει φάουλ έξω από την περιοχή.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕνΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μουμίν του Ηρακλή
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Ερρίκο μέσα από την περιοχή του Ηρακλή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βοσνιάδη.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ - Γεωργίου αντί Κανακούδη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ στην κίνηση του Κλέιτον από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Θύελλας.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ερρίκο της Θύελλας επειδή έπεσε στη μεγάλη περιοχή για να πάρει πέναλτι.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται και οι Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι οι Γιαννιώτες νίκησαν 2-1 στο Περιστέρι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ., Μαυρομάτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης, Κουτρουμάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας.

eeep eeep