Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του αγώνα
94ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
94ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΤζόζεφ Έφορντ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Τσέλιος κέρδισε το πέναλτι και ο Έφορντ νίκησε τον Μένκα από την άσπρη βούλα.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Εφορντ βρέθηκε απέναντι από τον Μένκα, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας του αρνήθηκε το γκολ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.
86Βγήκε Σταύρος Πεταυράκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλχασάν Σουμά (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Δόξα. Ο Σουμά στη θέση του Πεταυράκη.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Ροβίθης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Εργοτέλη. Δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσέλιο, μπλόκαρε ο Μένκα.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταύρος Πεταυράκης
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπουτσάκης αντικατέστησε τον Μπουρσέλη.
82Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Δόξα. Ο Αυγενικού μπήκε στη θέση του Μπαϊκαρά.
76Βγήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Αυγενικού (MΕΣΟΣ)
73ΓΚΟΛΜανώλης Ροβίθης
73ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μανώλης Ροβίθης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Εφορντ βρήκε ωραία τον Ροβίθη στην περιοχή της Δόξας, ο οποίος νίκησε τον Μένκα
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη, με τον Προβυδάκη να μπαίνει τη θέση του Κοιλιάρα.
70Βγήκε Γιάννης Κοιλιάρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Προβυδάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68Βγήκε Τσαρλς Κουατένγκ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή και για τον Εργοτέλη. Ο Κουατένγκ έδωσε τη θέση του στον Ροβίθη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για τη Δόξα Δράμας. Ο Λεμονής στη θέση του Μάρτινς.
66Βγήκε Ροτζέριο Μάρτινς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καλούδης Λεμονής (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνο γύρισμα του Εφορντ στην περιοχή της Δόξας, όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα χέρια του Μένκα.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Πατράλης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Εργοτέλη. Ο Μαζουλουξής έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Μένκα μπλόκαρε τη μπάλα.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία επίθεση του Εργοτέλη, η μπάλα κατέληξε στον Μαζουλουξή, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ατομική προσπάθεια του Μπαϊκαρά από τα αριστερά, όμως δεν κατάφερε να βρει τον Δούμτσιο στην περιοχή του Εργοτέλη όπως θα ήθελε, καθώς ήταν καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του πρώτου ημιχρόνου
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετική προσπάθεια του Μπουρσέλη, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους του και στη συνέχεια έπεσε εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής δεν σημείωσε κάποια παράβαση.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Εργοτέλη. Ο Κουατένγκ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ιατρούδης έπιασε τη κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν πήγε προς την εστία του Μένκα.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Εργοτέλη. Ο Κουατένγκ βρήκε τον Ιατρούδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα φάση για τη Δόξα. Καλή σέντρα του Μπαϊκαρά από τα αριστερά, όμως ο Κρητικός δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα αυτή να βγει εκτός γηπέδου.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τη Δόξα. Ο Κρητικό μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Εργοτέλη, όμως το διαγώνιο σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κατσιμήτρου.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουατένγκ έπεσε στην περιοχή της Δόξας, όμως ο διαιτητής έκανε νόημα να συνεχιστεί η αναμέτρηση.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία επίθεση του Εργοτέλη, όμως ο Ιατρούδης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πάσα του Μαζουλουξή.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα φάση για τον Εργοτέλη. Ο Μπουρσέλης έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μένκα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ για τον Εργοτέλη με τον Εφορντ, όμως ο Μένκα μπλόκαρε τη μπάλα χωρίς πρόβλημα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε η αναμέτρηση
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Δούμτσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τσαρλς Κουατένγκ

eeep eeep