Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 05 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Καπός
81ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Λουμπαρδέας
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 | Ο Καρατσανάκοφ εκτέλεσε κόρνερ, ο Λουμπαρδέας έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
81ΓΚΟΛΝίκος Λουμπαρδέας
80Βγήκε Κώστας Πλέγας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Μωραΐτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μωραΐτης αντί Πλέγα
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ταΐρης κάνει έξοδο και προλαβαίνει την ενέργεια του Μπαστακού.
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Παπατόλιος
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σου του Πλέγα, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία των Τρικάλων.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Παπατόλιος αντί Κολ και Καρατσανάκοφ αντί Ελευθεριάδη
70Βγήκε Ίσραελ Κολ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
70Βγήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντόν Καρατσανάκοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε πάλι μπροστά σε ευκαιρία, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Συμελίδης με σουτ έπειτα από ωραία πάσα από τον Καπό έστειλε την μπάλα στην εστία για την ισοφάριση των Τρικάλων.
61ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Συμελίδης
61ΓΚΟΛΠαναγιώτης Συμελίδης
60Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Απόστολος Κούλπας  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κούλπας αντί Σταματάκου
57Βγήκε Στέργιος Τσιμίκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ενέα Γκατσολάρι (MΕΣΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Γκατσολάρι αντί Τσιμίκα
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θύμιος Αργυρόπουλος
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταμόπουλου μέσα από την περιοχή, ο Ταΐρης με πολύ καλή επέμβαση έσωσε την εστία του.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
45ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΧρήστος Ελευθεριάδης
45ΓΚΟΛΧρήστος Ελευθεριάδης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 | Ο Ελευθεριάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ - Ο Κυνηγόπουλος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο γέμισμα του Αργυρόπουλου, η μπάλα στον Ελευθεριάδη που τον προλαβαίνει ο Ταΐρης πριν περάσει την εστία με την μπάλα.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Τσιμίκας
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Λουμπαρδέας
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κολ, ο Αργυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Ταΐρης μπλόκαρε την μπάλα.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Ελευθεριάδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τακουνάκι από τον Ελευθεριάδη μετά από γύρισμα του Κυνηγόπουλου, αλλά η μπάλα δεν είχε αρκετή δύναμη και έκοψε η άμυνα των Τρικάλων.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κολ βρέθηκε στην περιοχή, αλλά πριν προλάβει να κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των Τρικάλων.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Κολ εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσελεπίδης έπιασε την κεφαλιά που βρήκε το κάθετο δοκάρι του ΑΟ Τρίκαλα.
16ΔΟΚΑΡΙΤιμόθεος Τσελεπίδης
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Παναχαϊκή διατηρεί την κατοχή της μπάλας, φτάνει μέχρι τα όρια της περιοχής, αλλά δεν καταφέρνει να κάνει αξιόλογη τελική προσπάθεια.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυνηγόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε με πίεση η Παναχαϊκή και με δύο κόρενρ στα πρώτα λεπτά δείχνει πως αναζητά το γκολ νωρίς.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης) Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορίνθου), Κιλικιώτης (Ξάνθης)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας, Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κολ, Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.