Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσαλάκου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Τσαλάκου αντί Πλαβούκου
88Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσέρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Κατσερης αντί Ταμπάκη
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θεμιστοκλής Τσέλιος
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Λουφάκης αντί του Κυβελίδη
83Βγήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λουφάκης (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοιχτό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο κ από τις δύο ομάδες. Ανεβασμένη η απόδοση του Αήττητου σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλων δημιουργεί φάσεις χωρίς αποτέλεσμα.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μέσα στην περιοχή ο Γεωργιάδης έσπασε τη μπάλα στον Χασομέρη, αυτός έκανε ένα αδύναμο σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αήττητου.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση κόρνερ, φάση διάρκειας στη μικρή περιοχή του Τσέλιου που έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ο Μπρίτο δεν κατάφερε να σουτάρει.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Πλαβούκος αντί Λύρα
72Βγήκε Γιώργος Λύρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντραρε από δεξιά ο Γεωργιάδης ο Κυβελιδης έκανε το σουτ και ο Τσέλιος με γροθιές παραχώρησε κόρνερ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Γιώργος Λύρας βρέθηκε στην περιοχή του Θεοδωρόπουλου πέρασε τον Γεωργιάδη και με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
57ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Λύρας
57ΓΚΟΛΓιώργος Λύρας
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Χασομέρης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ Πρώτη καλή στιγμή για τον Αήττητο. Ο Λύρας άλλαξε με τον Σταματάκη και έκανε το σουτ, απομάκρυνε αδύναμα ο Θεοδωρόπουλος και σε δεύτερο χρόνο ο Ταμπάκης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, υποδείχθηκε όμως offside.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Λύρας
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γεωργιάδης άλλαξε με τον Χασομέερη, ο τελευταίος έκανε ένα δυνατό σουτ και απομάκρυνε με τις γροθιές ο Τσέλιος.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστες φάσεις αυτά τα πρώτα τριάντα λεπτά και για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλων ελέγχει το παιχνίδι, φτάνει αρκετές φορές στην περιοχή του Τσέλιου με βαθιές μπαλιές και σέντρες χωρίς όμως να γίνεται απειλητικός.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σουντουρά έπιασε την κεφάλια, μπλόκαρε ο Τσέλιος.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεωνίδας Κυβελιδης έκανε αρκετά μέτρα με τη μπάλα στα πόδια από την αριστερή πλευρά βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ που πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολαϊτάν μπήκε στην περιοχή του Αήττητου από αριστερά, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και παραχωρήθηκε το 3ο κόρνερ για τον Απόλλωνα Πόντου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το ντεμπούτο τους με τον Απόλλωνα Πόντου πραγματοποιούν οι Πάτας και Μπρίτο. Ο πρώτος, μάλιστα, ανακοινώθηκε λίγη ώρα πριν τη σέντρα.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Πλαβούκος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Σπυρόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Χατζηιωαννίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου) Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Πάτας, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης, Κυβελίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Αφράτης, Αμπάρα, Λάμπρου, Κασνέτση, Σταματάκης, Λύρας, Ταμπάκης, Χατζηιωαννίδης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στεφάν Αμπάρα
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Λάμπρου

eeep eeep