Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Δαλιανόπουλος αντί Σπόλιαριτς
88Βγήκε Λούκα Σπόλιαριτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Δαλιανόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ράμος μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα Πόντου, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Δημητριάδη, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Απόλλωνα Λάρισας.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καρατάσιου, η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Λίταινας αντί Τασιούλη
65Βγήκε Δημήτρης Τασιούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64ΔΟΚΑΡΙΝέτο Μαρκολίνο
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ | Εκτέλεση κόρνερ του Μαρκολίνο, η μπάλα με την βοήθεια και του αέρα βρήκε το δοκάρι του Απόλλωνα Πόντου και έφυγε άουτ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Τσουμάνης αντί Δημητριάδη.
60Βγήκε Τάσος Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσουμάνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς μεγάλες στιγμές το παιχνίδι λόγω της δυσκολίας του αγωνιστικού χώρου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γαρυφαλλόπουλος βγήκε στην κόντρα, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε πάνω από την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων Πόντου διατηρεί μακριά από την εστία του τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος δεν έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα καλή ευκαιρία μετά το γκολ που δέχθηκε.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ολαϊτάν με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου.
24ΓΚΟΛΜάικλ Ολαϊτάν
24ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάικλ Ολαϊτάν
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα κεφαλιά από τον Σουλιώτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος στην αρχή και ο Θεολόγου στη συνέχεια έσωσαν την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από δεξιά προς την περιοχή του Απόλλωνα Πόντου, ο Σουλιώτης έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δύσκολες οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση, όπου υπάρχουν αρκετά σημεία με νερό στον αγωνιστικό χώρο.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νέτο Μαρκολίνο
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Θεοδωρόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας) Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας), Κόττορος (Δωδ/νήσου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Κοντοές, Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Καρατάσιος, Τασιούλης, Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος, Λούκας Ράμος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Ολαϊτάν.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάικλ Ολαϊτάν
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Καλαϊτζίδης

eeep eeep