Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 2 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΣΠΑΡΤΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Βλαχομήτρου στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Σούλης μπλόκαρε την μπάλα.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θύμιος Αργυρόπουλος
82ΓΚΟΛΘύμιος Αργυρόπουλος
82ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Θύμιος Αργυρόπουλος
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Αρώνης
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Αργυρόπουλος με εκτέλεση φάουλ από τα όρια της περιοχής της Σπάρτης άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολίμος έκανε την προσπάθεια από δεξιά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Καψάσκης αντί Μαντζίρη
74Βγήκε Λάζαρος Μαντζίρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Καψάσκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ελευθεριάδης νιώθει ενοχλήσεις και δυσκολεύεται να τρέξει, αλλά η Παναχαϊκή δεν έχει άλλη αλλαγή!
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Κολ, ο τερματοφύλακας της Σπάρτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπατόλιος γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή, ο Ελευθεριάδης έκανε το σουτ που έφυγε αρκετά μέτρα έξω.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Κυνηγόπουλος αντί Μωραΐτη
63Βγήκε Παναγιώτης Μωραΐτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ - για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
58ΔΟΚΑΡΙΧρήστος Ελευθεριάδης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ωραία σέντρα του Σταμόπουλου, ο Ελευθεριάδης έπιασε το σουτ στην καρδιά της περιοχής και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Σπάρτης.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Αρώνης αντί Καινούργιου
57Βγήκε Νίκος Καινούργιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αρώνης (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια αντεπίθεσης από την Σπάρτη με μπαλιά στον κενό χώρο, αλλά βγήκε έγκαιρα ο Σούλης και έδιωξε.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Πολίμος αντί Ντάσιου και Αργυρόπουλος αντί Πλέγα.
46Βγήκε Γιώργος Ντάσιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Κώστας Πλέγας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ελευθεριάδης από τα όρια της περιοχής προσπάθησε με κεφαλιά να απειλήσει, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελιγμός του Κολ που έφτασε μέχρι την περιοχή με διαδοχικές προσποιήσεις, αλλά ο Ελευθεριάδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στο γύρισμα της μπάλας.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, με τον Μαυριά να κάνει το πρώτο σουτ και τον Μωραΐτη το δεύτερο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις να σώσει την εστία του ο Σταματόπουλος.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Καινούργιος
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής από τον Στογιάνοφ, ο Σούλης μπλόκαρε την μπάλα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντάσιος έκανε ωραία σέντρα στην περιοχή της Σπάρτης, ο Βλάχος έπιασε γυριστή κεφαλιά που μπλόκαρε ο Σταματόπουλος.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο άνοιγμα του Ελευθεριάδη στον Μωραΐτη, ο οποίος ήταν ελεύθερος, αλλά καθυστέρησε στο σουτ και τον έκλεισαν με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Κωνσταντινόπουλος αντί Σαραντόπουλου.
26Βγήκε Θανάσης Σαραντόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (MΕΣΟΣ)
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπειτα από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τιντέι με τον Ελευθεριάδη.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κοζάκης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από τον Κολ, η μπάλα πέρασε χωρίς να την βρει κάποιος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής.
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ντάσιου, αλλά η μπάλα στα χέρια του Σταματόπουλου που δεν αιφνιδιάστηκε.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια από δεξιά του Μαυριά, δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση και η μπάλα έφτασε στον Παπατόλιο που έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από την εστία.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Σπάρτη βγήκε από δεξιά, ο Στογιάνοβιτς έκανε την σέντρα, αλλά μπλόκαρε ο Σούλης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών) Βοηθοί: Νιδριώτης, Νικολάου (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Φραγκούλης, Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Σαραντόπουλος, Μαντζίρης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Μωραΐτης.

eeep eeep