Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 9 | Play out 2014-15 ΒΟΡΡΑΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2015
Ώρα Αγώνα: 18:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...τέλος αναμέτρησης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία του Αγροτικού με τον Μίλιτς που πάλι τον σταμάτησε ο Μέλκα.
82Βγήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Έππας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80Βγήκε Αντώνης Ρίκκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φραντς Μπερτέν (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75Βγήκε Σάνον Γουέλκαμ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Ζούρκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπονίγια, κεφαλιά του Γουέλκαμ που πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.
68Βγήκε Κώστας Αχαλινόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (MΕΣΟΣ)
64Βγήκε Πλάτων Καρακατσάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αθανασιάδης βγήκε στην αντεπίθεση για τον Αγροτικό, έκανε την μπαλιά στον Μίλιτς, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού είχε σωστή αντίδραση και έσωσε την εστία του.
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Δεμηρτζόγλου
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3-0 ΓΚΟΛ Ο Γουέλκαμ έκανε την προσπάθεια και πάλι από τα πλάγια, έδωσε στον Δεμηρτζόγλου που απέφυγε δύο παίκτες και έτειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ.
60ΓΚΟΛΚώστας Δεμηρτζόγλου
54Βγήκε Κώστας Γεωργιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Αθανασιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
50ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Ρίκκα
50ΓΚΟΛΑντώνης Ρίκκα
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-0 ΓΚΟΛ Ο Γουέλκαμ έκανε την προσπάθεια έξω από την περιοχή του Αγροτικού και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα για να σπρώξει με προβολή την μπάλα στην εστία ο Ρίκκα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Αγροτικού, με τον Καρακατσάνη αυτή τη φορά να βγάζει στον Πάτο, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Αιγινιακού.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση του Αιγινιακού που προσπαθεί να σημειώσει δεύτερο γκολ, με αρκετά γεμίσματα και μακρινά σουτ από τους ποδοσφαιριστές του.
19ΓΚΟΛΣάνον Γουέλκαμ
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ΓΚΟΛ Ο Αχαλινόπουλος έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Γουέλκαμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
19ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣάνον Γουέλκαμ
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση από την πλευρά του Αιγινιακού, ο οποίος έχει ήδη κάνει κάποια σουτ που έχουν περάσει μακριά από την εστία.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γουέλκαμ μέσα από την περιοχή του Αγροτικού, η μπάλα πέρασε άουτ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Πάτο έκανε την μπαλιά στον Καρακατσάνη και το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.
07ΔΟΚΑΡΙΠλάτων Καρακατσάνης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αραμπατζή από δεξιά έβγαλε σέντρα, ο Ρίκκα σουτ που πέρασε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάνον Γουέλκαμ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Λιόλιος

eeep eeep