Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 1 | 8oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 18:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ οι καθυστερήσεις στην αναμέτρηση.
84Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Φουρλάνος (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Φουρλάνος αντί Γκέσιου
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Σουντουρά
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Σταματάκης αντί Πλαβούκου
80Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ελευθεριάδης ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.
79ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΧρήστος Ελευθεριάδης
79ΓΚΟΛΧρήστος Ελευθεριάδης
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ σε μαρκάρισμα του Ποζατζίδη πάνω στον Στεργίδη.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Γκέσιου στην περιοχή της Αναγέννησης, μπέρδεμα ανάμεσα στους αμυντικούς και έδιωξε τελικά ο τερματοφύλακας Γκέκας.
75Βγήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Χαντζάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Χατζάρας αντί Τζέκου
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Πολίμο από την δεξιά πλευρά, ο Γκέσιος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν τελικές προσπάθειες, αφού κάνουν λάθη στην τελική πάσα.
67Βγήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μασούρας (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μασούρας αντί Μουστακόπουλου
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά του Μπουτζίκου, ο Στεργίδης έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά πάλι ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε εύκολο έργο.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Στεργίδης αντί Αποστολόπουλου
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Μασούρας αντί Καρρίκι
57Βγήκε Κοσταντίν Καρρίκι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Μασούρας (MΕΣΟΣ)
57Βγήκε Κώστας Αποστολόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή έχει την κυριαρχία σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει γκολ τις ενέργειες που έχει και στο δεύτερο ημίχρονο.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ελευθεριάδη από αριστερά, ο Γκίνο έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της περιοχής της Αναγέννησης, αλλά ο Γκέκας μπλόκαρε την μπάλα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκέσιου μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης μπλόκαρε.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Φωτάκη της Παναχαϊκής.
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Φωτάκης
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζέκου, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζέκος προσπάθησε να βρει στην περιοχή της Παναχαϊκής τον Πλαβούκο, αλλά έκοψαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γεμάτο παιχνίδι, με πολλά σουτ και προϋποθέσεις για γκολ και για τους δύο αντιπάλους.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Πλαβούκος
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκίνο από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Αναγέννησης.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πλαβούκο της Αναγέννησης Καρδίτσας για φάουλ πάνω στον Ελευθεριάδη.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μουστακόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Αναγέννησης που έπεσε σωστά.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουτουρά προσπάθησε να μπει την περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά κόπηκε με φάουλ από τον Φωτάκη. Η εκτέλεση του φάουλ πήγε στο τείχος.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πολίμου έξω από την μεγάλη περιοχή της Αναγέννησης, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καρρίκι για τράβηγμα πάνω στον Γκέσιο.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κοσταντίν Καρρίκι
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά, ο Γκίνο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η οποία έφυγε πάνω από την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Μπουτζίκου προς το τέρμα της ομάδας του, αλλά η μπάλα πήγε στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και έφυγε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγα λεπτά καθυστέρησης στην αναμέτρηση, αφού υπήρχαν αρκετά ρολά χαρτί μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά των οπαδών της Παναχαϊκής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Γκέσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Κισκαμπάνης, Καρρίκι, Σουντουρά, Μπιτέλης, Παπαευθυμίου, Πλαβούκος, Τζέκος.

eeep eeep