Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Round 3 | 8oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Δώνη.
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Σουτ Ελευθεριάδη αποκρούει ο Βλαχοδήμος.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Ελευθεριάδη στο δεύτερο δοκάρι. ο Μακρυδημήτρης δεν μπορεί να γυρίσει την μπάλα προς την εστία του Βλαχοδήμου.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα διακοπή του αγώνα, καθώς οι Μασούρας και Μπουτζίκος είναι στο έδαφος με εμφανή τα σημάδια της κούρασης.
77Βγήκε Γιάννης Σπανός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Αντωνακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Αντωνακόπουλος αντικαθιστά τον σπανό.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χατζηγιοβάνη, φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Εντός ο Τσανδάρης, εκτός ο Χίλιεμαρκ.
74Βγήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ελευθεριάδης αντί Αργυρόπουλου.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή της αναμέτρησης λόγω τραυματισμού του Άλτμαν, με τον Ισραηλινό να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Αργυρόπουλο.
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θύμιος Αργυρόπουλος
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Μουστακόπουλος αντί του τραυματία Πολυχρόνη.
65Βγήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Ο Εμμανουηλίδης στην θέση του Πίσπα.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή της αναμέτρησης λόγω τραυματισμού του Πολυχρόνη, ο οποίος ζητάει αλλαγή.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Ο Άλτμαν αντί του Λουντ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό παιχνίδι στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Πολλά λάθη από τις δύο ομάδες και αργό τέμπο.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Ο Αργυρόπουλος αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και νικάει τον Βλαχοδήμο.
40ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΘύμιος Αργυρόπουλος
40ΓΚΟΛΘύμιος Αργυρόπουλος
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανατροπή του Αργυρόπουλου από τον Ινσούα στο όριο της μεγάλης περιοχής. Σωστή απόφαση από τον ρέφερι Μπλάνα,
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική προσπάθεια και σουτ του Χατζηγιοβάνη, σε σωστή θέση ο Χαλκιάς μπλοκάρει την μπάλα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα για τον Ρέις.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1: Στην κόντρα ο Παναθηναϊκός, ο Χατζηγιοβάνης σεντράρει στον Χίλιεμαρκ και ο τελευταίος με πλασέ νικάει τον Χαλκιά.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή της μπάλας (68%-32%), αλλά η Παναχαϊκή κρατάει τους "πράσινους" με σχετική άνεση μακριά από την εστία του Χαλκιά.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί η Παναχαϊκή. Κεφαλιά του Φουρλάνου μετά από εκτέλεση φάουλ, απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Σουτ του Λουντ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στον Σωτηράκο και φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Χαλκιά.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλός ρυθμός στο ξεκίνημα, χωρίς ωστόσο επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς λίγα λεπτά πριν από την σέντρα του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την ΑΕΛ που αγωνίζεται την ίδια ώρα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση ή νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού με τρία γκολ διαφορά για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Αυλωνίτης, Λουντ, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετές αλλαγές από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Μόλις πέντε από τους παίκτες της ενδεκάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν στο αρχικό σχήμα του "Κλεάνθης Βικελίδης".
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό οι: Ξενόπουλος, Άλτμαν, Μολίνς, Τσανδάρης, Σιλά, Στάικος και Εμμανουηλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναπληρωματικοί για την Παναχαϊκή οι: Σούλης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος.

eeep eeep