Αναφορά Αγώνα: ΣΠΑΡΤΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ | Round 3 | 4oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΣΠΑΡΤΗ εν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
0 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται ο χαμηλός ρυθμός στο παιχνίδι, όπως κύλησε όλο το δεύτερο ημίχρονο.
78Βγήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μομπίν Ντόραγκι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ντοράγκι αντί Τριανταφυλλάκου για την ΣΠΑΡΤΗ
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Μενσά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουάρντα μέσα από την περιοχή της Σπάρτης, ο Γιακουμής έδιωξε σε κόρνερ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λαζαρίδης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Μάγκα.
65 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών ο Χρήστος Μανδάς γίνεται ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρομήτου που αγωνίζεται σε επίσημο ματς και ξεπέρασε τον Δημήτρη Λημνιό που είχε μέχρι τώρα το σχετικό ρεκόρ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μανδάς αντί Μίρκοβιτς για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κατσίκης αντί Μπαρέττα για την ΣΠΑΡΤΗ
61Βγήκε Αργύρης Μπαρέττας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κατσίκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μενσά αντί Ντάουντα για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ χαμηλότερος ο ρυθμός στην αναμέτρηση, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει λύση στους τρεις κεντρικούς αμυντικούς που έχει πλέον στο σχήμα της η Σπάρτη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Μάγκας αντί Ζουλιώτη για την ΣΠΑΡΤΗ
46Βγήκε Δημήτρης Ζουλιώτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Μάγκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Καρασαλίδης αντί Μάντσον για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετική μπαλιά στον Ντιγκινί, ο οποίος έχασε το κοντρόλ στα όρια της περιοχής και ο Γιακουμής βγήκε και μπλόκαρε.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμίλιο Φουρτάδο
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Φουρτάδο της Σπάρτης για αγκωνιά σε διεκδίκηση.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Ούμπιντες έκανε το γέμισμα από δεξιά με εκτέλεση κόρνερ, ο Ουάρντα πήδηξε μόνος στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννούλης έκανε προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Ουάρντα μέσα από την περιοχή της Σπάρτης έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα πήγε στον ουρανό της εστίας του Γιακουμή.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ουάρντα έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σπάρτης και προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Γιακουμή, αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μάντσον με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σπάρτης.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Νάτσου έξω από την περιοχή της Σπάρτης, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντιγκινί, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη γύρισμα του Ουάρντα στην περιοχή της Σπάρτης, η μπάλα πέρασε από Ρισβάνη και Ντάουντα χωρίς να μπορέσουν να κάνουν την προβολή.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα, ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Σπάρτης έδιωξε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Καραλής (Ηλείας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντάουντα, Ντιγκινί.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτηςς Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακιδης, Σάββα, Γραικός, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Φουρτάδο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του μέλους του ιατρικού επιτελείου της Σπάρτης Λεωνίδα Καράντζαλη που έφυγε από τη ζωή μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο δυστύχημα.

eeep eeep