Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ATHENS KALLITHEA | Round 2 | 3oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΛΑΜΙΑ εν ATHENS KALLITHEA
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Σμυρλή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα αμυντικών της Λαμίας και έφυγε κόρνερ για την Καλλιθέα.
80Βγήκε Παναγιώτης Ξόμπλιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πάμπλο Βινίσιους (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Φερέιρα αντί Ξόμπλιου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Βάντερσον έπιασε πολύ καλό σουτ μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας μετά από σέντρα του Καραγιάννη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης τον πορτιέρο της αθηναϊκής ομάδας.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουτρουμάνου, η μπάλα χτύπησε και στο έδαφος, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας κατάφερε να την διώξει.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Φράγκος αντί Λινάρδου για την Λαμία
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο έξω από την περιοχή της Λαμίας έφυγε λίγο πάνω από την εστία.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
51Βγήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Σμυρλής αντί Χοτζάλι
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ _ Παντελιάδης αντί Κρισάντους και Βάντερσον αντί Παπαργυρίου για την Λαμία
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βολ πλανέ του Λινάρδου από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ - ΣΩΣΤΑ - ΓΚΟΛ για την Λαμία σε κεφαλιά του Κουκόλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, αφού ο αμυντικός των γηπεδούχων ήταν οφσάιντ.
40Βγήκε Μπραϊμά Καντέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μήλιος αντί Καντέ για την Καλλιθέα
38ΔΟΚΑΡΙΜπερνάντ Μάκο
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Εκτέλεση φάουλ του Μάκο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ξόμπλιος μόνος με την εστία έστειλε την μπάλα άουτ.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπραϊμά Καντέ
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ των Κρισάντους, Καραγιάννη και Ντακόλ μέσα στην περιοχή κόπηκαν από τους αμυντικούς σε μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ του Καραγιάννη που δεν είδε ο βοηθός διαιτητή.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάρα πολύ ωραία προσπάθεια του Βασιλείου από δεξιά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα, αλλά δεν κατάφεραν Χοτζάλι και Ξόμπλιος να κάνουν το σουτ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντακόλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Κορωνάκη.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Μάκο έξω από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μελίσσα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Βασιλείου, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Μίγγος, Καντέ, Ταλέντο, Χοτζάλι, Μάκο, Ξόμπλιος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Κρισάντους, Λινάρδος, Ντακόλ, Τσούκαλος

eeep eeep