Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 34 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
3 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 27 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 3-4: Σέντρα του Γεωργιάδη, με κεφαλιά ο Αρναρέλλης έκανε το 3-4.
90 3ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑλέξανδρος Αρναρέλλης
90 3ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμο σουτ του Αρναρέλλη, μπλόκαρε ο Άντμαν.
85ΔΟΚΑΡΙΛευτέρης Ματσούκας
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούλριχ Ενομό
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: 3-3: Ο Ενομό άλλαξε την μπάλα, την έφερε από το ένα πόδι στο άλλο και με ένα πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-3.
80ΓΚΟΛΟύλριχ Ενομό
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Εκτός ο Γουνδουλάκης, εντός ο Γεωργιάδης.
79Βγήκε Φανούρης Γουνδουλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Γεωργιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σιώπης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αντί του Στεφάνοβιτς, ο Σιώπης.
67Βγήκε Ντούσαν Στέβιτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Ποζατζίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Στη θέση του Στέβιτς, ο Ποζατζίδης.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συρτό σουτ του Ενομό, μπλόκαρε ο Βούρας.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από ένα μαρκάρισμα που έγινε στο κέντρο, Ναζίμ, Ενομό και Πεταυράκης είχαν μία αψιμαχία και αντίκρισαν και οι τρεις από μία κίτρινη κάρτα.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούλριχ Ενομό
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταύρος Πεταυράκης
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντέιβιντ Ναζίμ
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
53ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 2-3: Πάσα του Ματσούκα στον Κουσκουνά, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον Άντμαν, τον πέρασε και με πλάγιο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-3.
46Βγήκε Γιώργος Λίτσκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ο Ματσούκας στη θέση του Λίτσκα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
41ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΣτέλιος Πόζογλου
41ΓΚΟΛΣτέλιος Πόζογλου
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: 2-2: Ο Πόζογλου με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-2.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Πανσερραϊκό. Το κέρδισε ο Δούμτσιος από τον Γκότοβο.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Γκότοβος
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 1-2: Σέντρα του Αρναρέλλη, στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Μακούσης με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.
39AYTOΓΚΟΛΘωμάς Μακούσης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κλέψιμο του Πεταυράκη από τον Ενομό, έβγαλε την ασίστ στον Στεφάνοβιτς, ο οποίος σούταρε από αριστερά, άουτ η μπάλα.
31ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑλέξανδρος Αρναρέλλης
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 1-1: Ο Αρναρέλλης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα
31ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τη Δόξα Δράμας. Ανετράπη ο Πεταυράκης από τον Στέβιτς.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: 1-0: Ο Δούμτσιος μπήκε από αριστερά και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Το πανηγύρισε στον πάγκο.
29ΓΚΟΛΚώστας Δούμτσιος
29ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Δούμτσιος
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αρναρέλλη στον Κουσκουνά, ο τελευταίος έπιασε το ανάποδο ψαλίδι, λίγο άουτ η μπάλα.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίτσκας σούταρε, έδιωξε ο Άντμαν και στην επαναφορά σουτ του Βιτλή, άουτ η μπάλα.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασίστ του Πέτρου στον Στέβιτς, που βγήκε τετ α τετ με τον Βούρα, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας μπλόκαρε.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από 15 λεπτά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο ματς.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ενομό, άουτ η μπάλα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ριζογιάννη, κεφαλιά του Γουνδουλάκη, άουτ η μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πριν από 3 χρόνια, ο νυν προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, ήταν στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού και τότε στο τελευταίο ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας πανηγύριζε την άνοδο των Λιονταριών στην Football League.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Βούρας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Βιτλής, Αρναρέλλης, Λίτσκας, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Γιαξής, Πόζογλου, Ενομό, Πέτρου, Δούμτσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του Πανσερραϊκού βρίσκονται ο Πορής που είναι τερματοφύλακας, ο Παπουτσογιαννόπουλος που είναι τραυματίας και ο Ποζατζίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου) Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Διαμάντης (Έβρου)