Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 31 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 13 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Βρεττός
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κυβελίδης
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Βρεττός με σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε την ολική ανατροπή για τον ΑΟΧ Κισσαμικό.
95ΓΚΟΛΝίκος Βρεττός
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Καλογεράκης
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αρντίτ Τόλι
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Τόλι πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Πόντου, τον πέρασε και από πλάγια την έστειλε στα δίχτυα.
92ΓΚΟΛΑρντίτ Τόλι
87Βγήκε Παναγιώτης Αρναούτογλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Αποστολίδης αντί Αρναούτογλου
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Προσπάθεια στην περιοχή του Απόλλωνα Πόντου, ο Γεωργιάδηης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Βεργώνης
82Βγήκε Δημήτρης Χασομέρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Κυβελίδης αντί Χασομέρη
80Βγήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βρεττός αντί Γκίνη
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλτος Λιόνης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Χαλκιαδάκης αντι του τραυματία Σελινιωτάκη
74Βγήκε Αλέξης Σελινιωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Δόρης αντί του τραυματία Καλαϊτζίδη
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Βλαχομήτρος
70Βγήκε Γιάννης Καλαϊτζίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέκος Δόρης (MΕΣΟΣ)
56ΔΟΚΑΡΙΓιώργος Ξύδας
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Ξύδας μπήκε στην περιοχή μετά από ωραίες προσποιήσεις, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε στην ρίζα του κάθετου δοκαριού του Απόλλωνα Πόντου. Στη συνέχεια ο Λέο έκανε σουτ στην επαναφορά που απέκρουσε ο Καλογεράκης.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σαμαράς
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Χασομέρη μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ
34Βγήκε Στέφανος Καπίας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσεμπερίδης (MΕΣΟΣ)
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Τσεμπερίδης αντί Καπία που έφυγε τραυματίας
32ΓΚΟΛΑλέξανδρος Βεργώνης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βεργώνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου έπειτα από σέντρα του Μπρίτο.
32ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑλέξανδρος Βεργώνης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Συμελίδης βρήκε χώρο για να κάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, έσωσε πάλι ο Παπαδόπουλος.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε κόντρα επίθεση του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο Λέο έφτασε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έδιωξε ο Καλογεράκης, αλλά η μπάλα είχε δύναμη και πήγαινε προς την εστία και την πρόλαβε με δεύτερη προσπάθεια ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξύδας έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λιόνης έκανε σέντρα σουτ, αλλά δεν αιφνιδιάστηκε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού που έδιωξε σε κόρνερ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Ο Απόλλων Πάντου έχει πιο επικίνδυνες διαθέσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει τελική στην εστία για καμία από τις δύο ομάδες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Λιόνης, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Μπρίτο, Βλαχομήτρος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου) Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Παπαδάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο.

eeep eeep